Pizza Express

Tack alla som tipsade om Pizza Express i London. Det är verkligen en suverän kedja med goda fräscha pizzor! Har ätit där för flera flera år sedan och nu fick de ett besök till. Fortfarande minst lika goda! Litet minus dock för brist på råvaror. Jag testade pizzan med bla kyckling & pesto (tack för tipset!) Den skulle även innehållit grillade grönsaker men det hade de inga denna dag!? Och Mickes pizza skulle haft parma skinka men även den var slut.. Men om man bortser från detta så var det mkt mkt mkt goda pizzor.

exp1

exp2

exp3

exp4

De hade en lite rolig idé med nyttigare pizzor på menyn. Då skar de liksom bort mitten och la dit en sallad i stället!! Inget för mig dock, jag tycker mitten är allra godast.. 😉

Vi åt på pizzerian nära Baker Street station, men det är ju en kedja som sagt och finns lite här och var. Kika in hemsidan.

LOADING..