Pizza Express

Tack alla som tipsade om Pizza Express i London. Det är verkligen en suverän kedja med goda fräscha pizzor! Har ätit där för flera flera år sedan och nu fick de ett besök till. Fortfarande minst lika goda! Litet minus dock för brist på råvaror. Jag testade pizzan med bla kyckling & pesto (tack för tipset!) Den skulle även innehållit grillade grönsaker men det hade de inga denna dag!? Och Mickes pizza skulle haft parma skinka men även den var slut.. Men om man bortser från detta så var det mkt mkt mkt goda pizzor.

exp1

exp2

exp3

exp4

De hade en lite rolig idé med nyttigare pizzor på menyn. Då skar de liksom bort mitten och la dit en sallad i stället!! Inget för mig dock, jag tycker mitten är allra godast.. ;)

Vi åt på pizzerian nära Baker Street station, men det är ju en kedja som sagt och finns lite här och var. Kika in hemsidan.

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. Pernilla skriver:

  Jag jobbar for PizzaExpress (medlemsklubben).
  Dom tar bort ett hal i mitten av pizzan, sa lagger dom istallet dit en sallad (babyspenat, ruccola, santos tomater, och den underbara dressingen). Den ar gjord i samarbete med viktvaktarna, och ingen av Leggera pizzorna innehaller mer an 500 kalorier.
  Det har blivit valdigt populart har i England!

 2. Johan skriver:

  Mycket trevlig blogg!

 3. anna skriver:

  Uppdatera nån gång nudå!! :roll:

 4. Emma skriver:

  Åh, herregud vad den ser god ut!

 5. Martina skriver:

  Hawaii är nog ändå favoriten..haha, mums!:P

 6. Annica skriver:

  Och vad händer med resterna? Kanske det är bättre att göra mindre pizzor.

  Och vad snygg du är!

 7. Helena skriver:

  Ta bort mitten på pizzan?! Då förstår jag inte poängen med att äta pizza :grin:

 8. Unga Morsan skriver:

  Åh vad gott det ser ut!! Jag vill också äta där :grin:

 9. Veronica skriver:

  Det vattnas i munnen när man ser dom där pizzorna :grin:

 10. Ylva skriver:

  Åh Pizza Express är så gott! Vi åt där 2 ggr i Barcelona i höstas och jag grämer mig över att det inte finns i detta land… :cry:

 11. Det där såg ju riktigt mumsigt ut! Men hade parman saknats på min pizza hade jag nog blivit upprörd!

 12. Millan skriver:

  Ja Pizza Express ar faktiskt helt ok och speciellt bra ar de om man har barn med sig. Baren far alltid en liten ‘goodie bag’ med kritor, en hatt, malarbok och sa vidare for att hallas sysselsatta :-). Faktum ar att de har himla goda sallader och pasta ocksa!

 13. SweFlo skriver:

  Åh vad jag saknar svensk pizza, nu blev jag så sugen! Amerikanarna har ju ett helt annat sätt att göra pizza på, det är nästan som något helt annat, gott i sig, men svensk pizza, mums…