Ny kokbok till samlingen

Slog till på Sommarens Söta i går. Helt underbara bilder och godsaker i!! Nån som har den? Nån som provlagat nåt?

sota1 sota2

Oj vad den här kommer gå varm i sommar känner jag. När vi äntligen flyttat in och jag har mitt stora fina kök att pyssla i!!!!!

0

0 reaktioner på “Ny kokbok till samlingen”

 • Ulrica skriver:

  Jag har den men har ännu bara bläddrat och njutit av vackra bilder och goda recept.

 • bakmammorna skriver:

  jag har precis önskat mig den i mors- dag present…. hoppas hoppas :-)

 • Carro skriver:

  Har deras tidigare två böcker och nu även köpt denna (tom förhandsbokat innan den kom ut för att jag var så ivrig :oops: ). Kan varmt rekommendera den. Trots att jag älskar Leila och hennes recept så måste jag säga att Monica och Lisas recept är ÄNNU bättre och bilderna är minst lika fina. Ser fram emot att baka mig igenom boken i sommar. Tycker det verkar finnas MÅNGA guldkorn. Ser fram emot att läsa vad du provbakar…

 • Camilla skriver:

  Jag köpte boken för ett par veckor sedan men har inte provlagat något än. Fanns en del gobitar där! Jag har ”Vinterns söta” och ”Två systrars söta” sedan tidigare så jag var tvungen att köpa denan också. :smile:

  Flyttar med till hus i sommar så jag hoppas att jag får tid över att testa en del av recepten då! :smile:

 • Millan skriver:

  Ah den ser jatte fin ut! Jag har deras andra bok ‘Tva systrar sota’ och den ar helt fantastisk!

 • Den kokboken verkar bli riktigt poppis!

 • Kalasgott skriver:

  Åh den boken har jag kikat i ett par gånger redan.. funderar verkligen på att köpa den! Fantastiska bilder och vilken inspirationskälla!!

 • Fruktsallad skriver:

  Jag suktar efter den och skrev om det på bloggen häromdagen. Det var en hint till maken så jag hoppas att jag får den på mors dag. Hoppas hoppas! Annars kommer jag köpa den dagen efter, det är ett som är säkert! :wink:

 • Unga Morsan skriver:

  Vill också ha denna kokbok, verkar så mysig till sommaren.. :)

 • Sara & Tyra skriver:

  OJ vad god den där sommartårtan på bilder ser ut att vara!! SLURP bara!

 • Anna Maja skriver:

  Jag har gått och tittat på den där boken jag med men inte riktigt kommit till skott. Den är väldigt frestande måste jag säga så innan sommaren börjar så äger jag nog ett exemplar.

 • jag blir bara mer och mer sugen på den där boken, snart kommer den nog att stå i min bokhylla. :smile:

 • Therese skriver:

  Den där boken är ju bara ett måste, den andra är ju bara så bra…

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen