Londontips Garfunkel´s

En annan kedja som finns lite här och var i London är Garfunkel´s. Inget fancy ställe, påminner lite om Friday´s i typen. Av nån anledning hamnar vi alltid på Garfunkel´s minst en gång när vi är i London. Men så ligger det ju bra till mitt bland all shopping, tex detta vi åt på som ligger precis vid Oxford Circus.

Beställde en stor grilltallrik för 2 pers och vi fick väl nääästan i oss allt. Det roligaste var att för 2 år sen när vi var där så var det en kille som satte i sig en HEL sån tallrik SJÄLV. Och då hade han ändå ätit förrätt.. :shock: Imponerande. Den innehåller grillad kyckling, ribs, friterade lökringar, chicken wings, colesalw, barbequesås och en himla massa pommes. Yummi!!

garf1 garf2 garf3 0

0 reaktioner på “Londontips Garfunkel´s”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen