Londontips

Jag måste bara tipsa om den här goda lasagnen vi åt i London. Men tror ni inte att jag glömt vad stället hette!!! Det låg iallfall lite snett mittemot Harrod´s så det går inte att missa (för det låg inte så många restauranger just där, mest snabbmatsställen medmackor och dyl.). En ganska liten Italiensk (?) restaurang där det var smockat med folk tätt tätt. Slink in om ni har vägarna förbi. Vi är eniga om att det var bland den godaste lasganen vi ätit!! I bordet brevid oss beställde de in en skål pommes oxå och hällde i såsen runtom. Knäppt, men såg faktiskt väldigt gott ut så det ska jag testa nån gång 🙂

lass1

lass2

lass3

Har ni nåt tips på ställe i Sverige som serverar riktigt riktigt god lasagne??

 1. Lasagna and chips är ett ganska vanligt sätt att servera Lasagne i England. Det är ju landet där man alltid kan få ”chips” till. Men det blir ju lite kaka på kaka kan man tycka.

 2. Ja, jag vet ju inte om den går upp mot London-lasagnen men till höger om centralen (efter hotellet som ligger där) så ligger det en restaurang so heter nåt med Forno – där har de god lasagne. För att inte tala om skinkrullarna…. 😉

 3. Mitt egna kök serverar den godaste!! 😆

  De är många som är eniga om det!!!

  Hoppas att ni hade en trevlig Londonresa

 4. Bullens i Malmö har ljuuuvligt god lasagne, kanske kan vara nåt om du har vägarna förbi här nere i sommar 😆

 5. du är välkommen till mej på lasagne nästa gång. pastasoppan får paus 😉 absolut bästa delizien finns iaf mellan drottninggatan och gallerian. mysig innergård med bord på sommaren.

 6. Instämmer med Susanne! Du får ta dig en tripp till mitt kök! Så ska jag bjussa på lassagne ❗

  Annars har jag mitt favoritställe i Stockholm; Michelangelo som ligger i Gamlastan.

  // KRAM Anna

 7. Mmm, känner igen det där med pommesen. När jag var i NZ, kunde man också få det till allt. Det serverades med pizza, lasagne, smörgåsar etc. Minns en gång att det till och med var billigare att ta det än sallad till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..