Ostkorv

Jag är kanske en av de få (???) som älskar 7elevens korv med ost i? Iallafall så saaaknar jag den här i Örebro. Men i går sprang jag på något lovande på Ica, deras egen Ostkorv!! Påminner mkt om 7elevens även om den inte var riiiktigt lika god. Men god nog, jag köper den absolut igen!! God på grillen eller i stekpannan, i bröd, med mos och tillbehör eller på brunchtallriken. Testa!

ostkorv

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. Lina skriver:

  Haha, det är en mycket populär korv, bästsäljaren! Brownien som du fått tips om måste du testa, den är såååå goood!

 2. åse skriver:

  Nu har jag köpt korven! Blir två st ikväll med en mozarellasallad :) tack för tipset!!

 3. Elina skriver:

  Du är inte ensam ! Jag brukar köpa Ostkorv i finland med myycket ost, de säljs i alla matffärer där typ :)

 4. Jessie skriver:

  7-11 finns ju på alla Shellmackar nu för tiden. Vet inte om dom har just ostkorv men det skulle jag tro. God Brownie har dom i alla fall ;o)

 5. Nina skriver:

  Prova att titta in på närmaste ica maxi-i deras fastfood/café bör det finnas ostkorv att få i vanligt bröd eller hotdogbröd…Mums!

 6. Emma skriver:

  Du är absolut inte ensam om det. I love it!