Ost & skinkpaj utan pajdeg =)

Till lunch i dag blev det ost & skinkpaj. Nästan. Jag hoppade över själva pajdegen. Så egentligen kanske man ska kalla det omelett? Gott och enkelt är det iallafall!! Jag använder färdigstrimlad skinka som jag hackar i lite mindre bitar. Lägger i en pajform och strör över lika mängd riven ost. Häller på äggstanning, salta & peppra, och in i ugnen 220 C ca 25 min. Tadaa!! Servera med en god sallad till.

4 port:
1 pkt strimlad skinka
ca 200 g riven ost
5 ägg
4 dl grädde
salt & peppar

ostskink1

ostskink2

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. Pialotta skriver:

  Lätt och enkelt :cool: Gillar :smile:

 2. Anders Öhman skriver:

  Så busenkelt. Skippa pajdegen. Genialt!

 3. Mathilda skriver:

  Att jag inte tänkt på det här innan?! Funkar ju skitbra för mig som käkar GI. Tack för tipset!

 4. Helene skriver:

  Detta ska testas idag! Passar mig som äter enligt LCHF :smile:

 5. Emma skriver:

  Ser verkligen super gott ut, älskar dina tips!
  Finns m¨nga enkla och goda, iaf för mig som är noll vidare i käket!