Tacogratäng a la Findus

Testade en ny påsmix i dag, tacogratäng från Findus. Inte så tokig alls faktiskt!! Enkelt att svänga i hop och god tacosmak. Bara att blanda med cremefraiche och köttfärs (1 msk pulver till cremefraichetäcket och resten i köttfärsen när den är stekt). Lägg köttfärsen i en form, bre över cremefraichen och toppa ev med lite riven ost. Gratinera 5-10 min i ugnen. Servera med god sallad och nachochips. Mmm!

tmix1

tmix2

tmix31

 1. Tacogratäng är en stor favorit här hos både mig och Stevie så den där mixen är nog värd att testa… även om nu inte tacogratäng är sådär vansinnigt svårt att svänga ihop på egen hand heller 🙂

 2. Ett tips är att varva röran med chipsen i formen och sen gratinera i ugnen. Det blir kanongott! 🙂 Sen röra ihop en kall sås på creme fraiche och tacosås till så det inte blir så varmt att äta.

 3. Grymt god denna gratängen.
  Har precis käkat den och det var en stor favorit hos barnen…
  Bara älskar din blogg. Läser den varje dag för att se om du skrivit något nytt.
  Väldigt inspirerande blogg och den har hjälp mig med min tanketorka när det gäller mat många gånger.
  Bloggen är en räddare i nöden!

 4. Perfekt med matmixer när man har tre små kottar som tar mycket tid. Själv älskar jag kakmixer av alla de slag. Speciellt pepparkaka från Kungsörnen. Blir god både som kaka och muffins men minska gräddningdtiden mot vad som står på paketet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..