Konsten att svalka sig i värmen =)

Det har varit stooor åtgång på sånt här senaste dagarna. Nu lyser dock solen med sin frånvaro men det går precis lika bra att äta god glass då med :)

benh1 benh2 benh3

Chocolate Midnight cookies är redan en ny favorit!! Jag testade den ju i London på Häagen Dazs cafét om ni minns och nu hittade jag den i affären här. Såååååååååå god!! Om man gillar choklad vill säga. Och vem gör inte det?? :) Vad har ni för favoritglass???

0

0 reaktioner på “Konsten att svalka sig i värmen =)”

 • Mia skriver:

  Mmmmm, jag älskar verkligen Ben & Jerrys Chocolate Macadamia. Men det blir bara vid speciella tillfällen. :-)

 • Sarah skriver:

  Jag är faktiskt inte överdrivet glad i just chokladglass. Lite märkligt då jag älskar glass och jag älskar choklad, för sig. Äkta vaniljglass och mocca ricca från hansens is är mina favoriter. Även hasselnöt, mandel, blodapelsin från samma märke gillas. Sia är bra också, inte bara för att vara budgetglass. Äter bra mycket hellre siaglass än b&j som mest smakar äggula fullproppad med hårda bitar man skär upp gommen med :wink:

 • Hanna skriver:

  Ända sedan vi skaffade glassmaskin måste jag säga att all hemmagjord glass slår köpt glass, oavsett smak. All köpt glass efter glassmaskinens intåg har inte alls samma värdighet längre

 • Nina skriver:

  Oj nej vad snål jag blev! måst få ben&jerrys! hälsningar från finland förresten :)

 • Karin skriver:

  jag gillar Cappucino caramel truffle bäst från Häagen Dasz liksom vanilla acarmel brownie. Vad är det för smaksättning i midnight cookie?

 • Aika skriver:

  Älskar alla de glassarna! SEn tycker jag Gb:s nya glass, den som är som en fylld cookie e asgod! Fint det blir härinne!

 • Martina skriver:

  B&J´s Cheesecake brownie är underbart god!

 • oj vad du läskar… mmm, chocolate midnight cookies låter supergod! jag är annars väldigt förtjust i creme brulee glassen från häagen dazs, mums! :)

 • Helena skriver:

  Ben & Jerry’s är jättegoda :razz:
  Jag älskar de flesta glassar. Hemmagjord glass med varm chokladsås på är inte så dumt, tyvärr blir det inte så ofta man orkar göra någon egen…

  /Helena

 • Åsa skriver:

  Älskar alla B&J men älskade särskilt deras Vermonster som inte finns längre, nu är favvon Half Baked tror jag. Gillar även B&J pinnglassen (den som är som en kaka). Åh mums vad gott med glass….

  Åsa

 • Gnillib skriver:

  Åh… Det mesta med choklad, t ex B&J: s Half Baked. Underbar! Och Cherry Garcia! Har du eller dina besökare varit på B&J: s glassbar på Västerlånggatan? Annars kan jag rekommendera den. Så himla underbart!

 • Annica skriver:

  Inget slår Cookie Dough!

 • Millis skriver:

  Jag älskar Chunky Monkey från B&J, men skulle gilla den ännu mer om det inte var fullt lika mycket chokladbananer i den, tycker om den mest för bananglassens och valnötternas skull nämligen. En annan favorit från dem är Cookie Dough.

  kram

 • Malin skriver:

  Oh, suktaaaaaaar!
  Har inte ätit sån här fin glass sen jag var gravid i förra september!.
  Gud vad gott det skulle vara nu haha.
  Min personliga favorit är ju helt klart Hägen Daz Straeberry cheesecake och Dulce de letche ? Stavas det så?

  Ät nu och njut för mig också, tjockisen här i skåne :P

 • Lotta skriver:

  Ja du, här har Ben&Jerry varit standard i frysen i sommar. VI har vissa favvisar, exempelvis New York Chunk el den heter nåt liknande. Choklas glass med mörka och vita chokladbitar, chokladöverdragna nötter mm, jisses så god!Av Hägen Daz är den rena chokladen min favorit.

 • Paula skriver:

  Åh vart kan manhitta Häägen Dazs cafét i London? Jag flyttar nämligen dit om två veckor :)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen