Goda rödingar!

Var och handlade på Ica Maxi med Oliven (de har såna där kundvagnar med bil fram på, suveränt om man handlar med små kids med spring i ben som annars inte vill sitta still). Där hittade jag dessa kräftor från Vättern. (279kr/kg). Så det blev en liten minikräftskiva på tu man hand i går kväll 🙂 Jättejättegoda verkligen!! Smakade mkt krondill, härligt salta, hela och fina med stora köttiga klor. Mmmmm! Bäst hittills.

vat

  1. Hej Vätternkräftorna är fina.de brukar ha bra pris på dom och Hjälmarkräftorna i icas fiskdiskar.Nu vet inte jag vilken butik du har närmast till men ica supermarket Ekersgatan säljer för 229 oftast på fredagar Ica haga brukar sälja för 189.också Lucullus har bra priser just nu..jag har provat bådda och jag tycker nog Hjälmarkräftorn är ett snäpp bättre. kolla annonserna på fredagr så får du se.

  2. Ojoj vad gode de såg ut att vara och riktigt fina stora klor! Kanska skulle man ta och prova 🙂

    (Snubblade in här när jag sökte på Key lime pie)

    Mysig matblogg du har 🙂

  3. Sedan 3 år bor jag utomlands men har bott på västkusten i 37 år. Förut kunde jag inte tänka mig att äta annat än havskräftor. I sommar har jag jobbat i en fiskebod vid Vättern. En dag fick ett gäng Vätternkräftor med mig hem. Jag säger bara oj vad goda och tack min snälla chef!
    Havskräftor är fortfarande jättegott men Vätternkräftor slår nog dom. Vilka klor! Mums säger jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..