Lunchkotlett

Håller på och skolar in Olivia på dagis och i dag var det dags att smita i väg en timma. (Vilket gick hur bra som helst, hon äääälskar verkligen att vara där!). Passade på att åka och handla :). Slog till på en färdiggrillad kotlett (som var jättegod och kostade ynka 9 kr) som jag åt till lätt-lunch med gooodaste bean, Lohmanders HOT, och grekisk sallad. Inte världens mest avancerade lunch kanske men jag ville mest tipsa om bearnaisesåsen 😉

kott1

kott2

  1. Finns cafe de paris-sås från samma tillverkare som också är smaskens. Jag gillar inte cafe de paris annars, men denna är supergod!

  2. Jag har för mig att du bott i Stockholm, om jag inte minns fel.. 😀 Jag ska dit på Fredag med min pojkvän och vi ska stanna över helgen. Vi bor på Södra Kajen 37.. Finns det några bra restauranger i närheten som man borde besöka? Eller restauranger som man måste besöka men inte alls ligger i närheten? 😉
    Skulle vara tacksam för lite råd, är inte så bra på Stockholm, Göteborgare som man e..

  3. Visst är den god!!! Hade grillkväll hemma förra lördan o laddade upp med tre brk som gick åt. Men de har ju även en större brk också fick jag se sen. Ett litet tips om ett grilltillbehör. En vitlök per person (lite mindre) skala av toppen så att klyftorna syns. Droppa lite grillolja o ev örtsal/salt o in i ugnen ca 30 min. Tills de känns mjuka. Sen tar var o en vilöken på sin tallrik o ”pillar” ut de små klyftorna. Doftar o smakar underbart 😀

  4. Ja den är så god! Har du testat Rydbergs Gourmet Chili Bearnaise då? Annars gör det!! Farligt god och faktiskt icas nya Hickory grills sås (någonting) är underskattad god:))

    kram

  5. Just den varianten av Lohmanders bernaise har jag inte testat, men det får bli den nästa gång! De andra såserna är iaf de bästa färdiga bernaisesåserna jag ätit. Gillar både vitlök och originalet!

  6. Upptäckte också Lohmanders bea-såser för kanske ett år sedan av en slump, hade aldrig fastnat för färdig bea på burk tidigare, men detta märke håller nästan resturang-klass. Rekommenderas!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..