Taconytt!

Snart fredag, igen!! Kan inte fatta vad fort veckorna går just nu. Fredag, dvs stora taco-dagen :) är det inte så?? Vi äter det faktiskt inte sååå ofta, även om det är grymt gott. Men jag är lite trött på vanliga tacos måste jag säga. Men gissa om jag blev glad när det damp ner lite nyheter från Santa Maria i brevlådan. En taco-mix för fisk, en med örter (oregano, koriander mm) och en extra mega HOT! Ska testa någon av dem redan i helgen. Återkommer med resultat!

tac

Nå, äter ni tacos nu på fredagkväll?? :D

0

0 reaktioner på “Taconytt!”

 • a-k skriver:

  Idag jobbar jag till 19 så det blir nog köpemat… testade taco gratäng förra helgen och det var poppis. Den snabbmix påsen du visade lite längre ner finns inte här som jag bor men men det var inte så krångligt med egentillverkad heller. =) Hittar ständigt nya tips här inne, du är en riktig inspirationskälla i matväg!

 • Anna skriver:

  Det blir inte så jätteofta vi äter tacos, faktiskt, även om vi gillar det starkt, senast var på min födelsedag den 13/8.
  Idag blir det dock helstekt fläskfile´med potatisgratäng (massa vitlök i) sam Bearnaisesås.
  Synd att man ammar, annars hade ett glas rött varit gott till……

 • Ylva skriver:

  Nope, I wish… Jag ÄLSKAR tacos men inte sambon… :wink:

 • Anna/Frostrosor skriver:

  Själv hittade jag en kryddmix som heter creamy tacos från ett annat märke. Jag gjorde en tacopizza på den, det blev mums!

 • Innerjoin skriver:

  Jajamän, faktiskt blir det Tacos på fredag :roll: Fast jag blandar alltid egen tacokrydda, de köpta är fulla av druvsocker och annat jox.

 • Therese skriver:

  Nej jag är inget taco-fan alls. Häromdagen gjorde jag indiska fajitas, mer taco än så blir det inte här hemma. Gillar din blogg, kollar in den varje dag.

  Kika gärna inom min egen matblogg om du har lust, idag gjorde jag piroger och häromdagen naanbröd i stekpanna.

  Ha det bra!

 • Sussie skriver:

  Nope, inga tacos den här fredagen inte! Vi ska prova laxrullar från Citygross… Det har dykt upp för många positiva kommentarer om dem lite överallt i bekantskapskretsen så nu måste det provas!
  Men fick 7-åringen bestämma var det nog tacos minst varje fredag :smile:

 • Susanne skriver:

  Vad kul! Tack för tipset! :)

 • Camilla K skriver:

  Skoj med nya kryddor!
  Vi äter faktiskt inte tacos så särskilt ofta, kanske några gånger per år! Då blir det oftast tacogratäng vilket jag tycker är så smidigt och gott.

 • Anna-Karin skriver:

  Häftigt med lite nya kryddor även om jag gillar den ”gamla vanliga” tacon. :smile:

 • Liz skriver:

  Vi testade den med habanero, smakade verkligen inte alls som ”vanliga” kryddorna :) ..jag tyckte de var goda, sambon var inte alls så förtjust i de :) ..men enligt mig var de inte alls så ”hotta”..vet dock inte om det beror på den enorma förkylningen jag åkte på dagen efter ;)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen