Taconytt!

Snart fredag, igen!! Kan inte fatta vad fort veckorna går just nu. Fredag, dvs stora taco-dagen 🙂 är det inte så?? Vi äter det faktiskt inte sååå ofta, även om det är grymt gott. Men jag är lite trött på vanliga tacos måste jag säga. Men gissa om jag blev glad när det damp ner lite nyheter från Santa Maria i brevlådan. En taco-mix för fisk, en med örter (oregano, koriander mm) och en extra mega HOT! Ska testa någon av dem redan i helgen. Återkommer med resultat!

tac

Nå, äter ni tacos nu på fredagkväll?? 😀

 1. Vi testade den med habanero, smakade verkligen inte alls som ”vanliga” kryddorna 🙂 ..jag tyckte de var goda, sambon var inte alls så förtjust i de 🙂 ..men enligt mig var de inte alls så ”hotta”..vet dock inte om det beror på den enorma förkylningen jag åkte på dagen efter 😉

 2. Skoj med nya kryddor!
  Vi äter faktiskt inte tacos så särskilt ofta, kanske några gånger per år! Då blir det oftast tacogratäng vilket jag tycker är så smidigt och gott.

 3. Nope, inga tacos den här fredagen inte! Vi ska prova laxrullar från Citygross… Det har dykt upp för många positiva kommentarer om dem lite överallt i bekantskapskretsen så nu måste det provas!
  Men fick 7-åringen bestämma var det nog tacos minst varje fredag 🙂

 4. Nej jag är inget taco-fan alls. Häromdagen gjorde jag indiska fajitas, mer taco än så blir det inte här hemma. Gillar din blogg, kollar in den varje dag.

  Kika gärna inom min egen matblogg om du har lust, idag gjorde jag piroger och häromdagen naanbröd i stekpanna.

  Ha det bra!

 5. Det blir inte så jätteofta vi äter tacos, faktiskt, även om vi gillar det starkt, senast var på min födelsedag den 13/8.
  Idag blir det dock helstekt fläskfile´med potatisgratäng (massa vitlök i) sam Bearnaisesås.
  Synd att man ammar, annars hade ett glas rött varit gott till……

 6. Idag jobbar jag till 19 så det blir nog köpemat… testade taco gratäng förra helgen och det var poppis. Den snabbmix påsen du visade lite längre ner finns inte här som jag bor men men det var inte så krångligt med egentillverkad heller. =) Hittar ständigt nya tips här inne, du är en riktig inspirationskälla i matväg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..