Shanghaidinner

Det är sjukstuga här hemma. Första dagisförkylningen är hemsläpad och naturligtvis åkte JAG på den värst av alla. Det har blivit mkt glass och mycket mycket nyponsoppa. I lördags blev det hämtmiddag från Shanghai här i Örebro. Så länge jag kan minnas har jag varit tokig i deras Kanton med kyckling, testa den om ni har vägarna förbi!! Nu blev det en Kanton, Saté grillspett av kyckling med sötsur sås och Grillad vitlökskyckling med chilisås och smält vitlökssmör. Mycket kyckling och mycket vitlök blev det, hehe 😆 Och väldigt väldigt gott!!

shang1

shang2

shang3

shang4

Det slutar nästan alltid med att jag äter samma sak där, så har ni tips på nån annan rätt som är god så tipsa gärna så testar jag det nästa gång!!

  1. Åh längsen jag åt där.. under 95-97 var Shanghai en av mina favoritställen.. men sen bytte de ägare o han flyttade till Wongs som oxå är en av mina favoriter , så har jag inte varit på Shanghai sen dess, men är man i Ö-o såpass sällan som ´ca 4 ggr per år så svårt hinna med alla ställe men ett måste är ju alltid La Baugette och Bara vara dagtid och Wongs eller East sushi kvällstid… kör med säkra kort haha! Fröken Broggrens är ju också ett säkert kort..o nu är du ju örebroare igen så nu kan du ju testa allt som finns.. saknar du Sthlm något?

  2. Deras vegetariska är faktiskt riktigt grym! Värt att pröva om man vill äta gott men sunt eller inte känner för att äta kött av olika anledningar^^

  3. Inget tips om Shanghai men Saigon nedanför Korthuset har fantastiska luncher. 69:- och mycket mat! Prova (deras kyckling i röd curry är kanon) om du inte redan gjort det!

  4. Jag provade A’la Shanghai Mix för ett tag sen och har ätit det en gång till efter det. Jag tyckte det var riktigt gott och fräscht kött får man till. Lite annorlunda med tsatziki till också. Men jag älskar ju massa olika smaker så för min del blir det perfekt!

    Gillar man vitlök är vitlökswoken riktigt mumsig 😀 Be om lite extra kryddning också så blir det perfekt!

    Håller med Jenny att Saigon är väl värt ett besök! De nyöppnade ju för ett tag sen med nya(?) ägare. Det blev verkligen ett lyft! Superfräscht och gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..