Lördagsgottis

Eftersom Micke är borta med grabbgänget över helgen passade jag och Olivia på att hälsa på mormor och morfar och bli lite ompysslade där. Det blev en massa lördagsgottis och vin framför tv:n. Inte gottis i form av godis, utan i form av detta:

lgott4
lordagsgott31

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. elin skriver:

  Får man fråga vart du fyndat de fina tabletterna? :roll: Jättesnygga..

  :mrgreen:

 2. Det kallar jag riktigt Lördagsgodis.
  Så där brukar det se ut hos mig också numer.
  Slutat med för mycket kolhydrater, mår himla fint på att äta sånt här istället för godis och chips :lol:

 3. malin skriver:

  Mm osten och såsen såg jätte god ut! :D
  Konstig som jag är fastnar jag för småsaker.

 4. Mia skriver:

  :shock: Åh, det såg ju sååå gott ut!!!

 5. SusanneSj skriver:

  Vilken underbar sida jag har hittat. Den blev min favorit direkt.
  Lax med goronzola verkar vara mycket gott.
  :grin: :grin: :grin:

 6. Ulrika skriver:

  Åh va gott med plock :D Jag ska nog köpa mig en burk marinerade vitlöksklyftor till helgen o festa på med min pojkvän :D Vi fullkomligt älskar marinerade vitlöksklyftor. Sedan är jag väldigt svag för ost :roll:

 7. Alexandra skriver:

  Det ser helt underbart ut!! Älskar plock.
  Och jag ser minst 2 av mina favoritostar där…
  Tallegio och Pecorino?

  Ha en bra dag.

  Alexandra

  http://alexmumsmums.blogspot.com
  http://prinsessanalexandra.blogspot.com

 8. Tess skriver:

  Men mums! :)

 9. Filibabba skriver:

  oj oj vad gott det där såg ut! :)

 10. Pinglan skriver:

  Det ser verkligen jättesmarrigt ut! Jag älskar plockmat. Snart blir det tapas för mig eftersom jag drar till Lissabon om två veckor…

 11. Anna/Frostrosor skriver:

  Åh, jag älskar också plockmat! Gjorde en plocktallrik med ost här för ett tag sen, så lyxigt att sitta och mumsa i sig!

 12. Mathilda skriver:

  åherreguuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad gott. *slurp*

 13. Lotta skriver:

  Nämen åh så gott det ser ut. Du får sluta lägga upp bilder på sånt här smaskigt :smile: Jag ska testa din mudcake på fredag så får den stå över natten och gotta till sig i kylskåpet så är den klar till mammaträffen på lördfm!MVH/Lotta

 14. Helena Ljunggren skriver:

  Vilken smaskig plockmat! :P

 15. Emma skriver:

  Gu va godd :cool: