Under konstruktion

Jag hoppas ni har överseende med röran men jag bygger om sidan lite. Tyck gärna till om det är nåt som ser knasigt ut eller nåt ni saknar. Eller gillar.

Eller lämna bara ett hej, allt uppskattas 🙂

Tack och trevlig helg!

uppdaterat 090917 kl 18.00 Har ändrat ränderna nu så det inte är lika hysteriskt randigt. Bättre eller fortfarande för rörigt??

uppdaterat 090918 kl 8.30 Det var väldigt vad många som blir yra i bollen av att titta på lite ränder, haha. Nu har jag gjort dem väldigt mkt ljusare, bättre??

uppdaterat 090918 kl 16.00 Nu verkar de flesta tycka ränderna är ok, jag tror jag testar så en stund, var så sugen på randigt nämligen 🙂 Lite lantligt kök/ Lexington så där…. Och jag vet att matplatsen.org står två ggr i headern, ska ändra det så fort jag hinner! Nåt annat?

 1. Gillar det nya uteseendet. Det randiga på sidorna får mig att tänka på ett kök och det är säkert meningen 😆 Har nyligen hittat till din sida och tycker att den är suverän, blir så fruktansvärt hungrig hela tiden hehe. ha en bra dag

 2. Hej,

  Tack för en jättebra blogg!!
  Tyvärr håller jag inte med föregående kommentar ang. den randiga bakgrunden. Jag upplever den störande. Däremot håller jag med om att den ”andas” kök… men för mig blir det rörigt med en mönstrad bakgrund. Försök hellre få in mönstret i headern istället.

 3. Din sida är kanon med massvis med underbara recept.

  Tycker tyvärr att det randiga på sidorna tar över lite för mycket och att ögat dras dit istället för till texten.
  Headern däremot var ursnygg!

 4. Jag håller med om det randiga, det blir väldigt rörigt för ögat, och man kan inte fokusera på recepten. Jag gillar annars din blogg skarpt och det är många bra recept. Du ger också inspiration till min egen matlagning.

 5. Jag håller med tidigare om att ränderna gör det på tok för rörigt. Får nästan ont i huvudet och ögonen dras åt sidorna hela tiden 🙁

  Tack för en bra blogg i övrigt!

 6. Enig med lotta, cizzi og emma – stripene tar for mye av oppmerksomheten. Hadde de vært lysere/mer ”blurry” hadde de vel blitt mer i bakgrunnen, men sånn det er nå synes jeg ikke at striper passet helt.. Headeren var fin da.
  Liker bloggen din uansett, og kommer ikke til å slutte å lese selvom jeg ikke likte bakgrunnen! 🙂 hehe

 7. Også skulle jeg forresten ønske at selve bloggen i midten ble bredere, at det ikke var så mye ren bakgrunn på hver side. Sånn at de deilige matbildene blir større og det blir mer fokus på det du skriver! bare et ønske, må ikke følges 😛

 8. Tycker sidan är jättefin och gillar egentligen det randiga ”Old english-stuket”. Tyvärr måste jag hålla med några av de föregående skribenterna. Det randiga tar över och ger ett oroligt intryck för mig. Jag har svårt att koncentrera mina ögon på texten.
  Kramar från Camilla

 9. MYCKET SNYGGARE SIDA! Känns mer ”klassisk” på något sätt. Layouten är fräschare – gillar bilderna och att hela sidan är ljusare. Håller dock inte med om ränderna – tycker att de är charmiga och att de ger en känsla av att det är en kokbok man sitter och bläddrar i. Very nice!

  Kram

  Mona

 10. Ville bara säga att jag älskar din sida och dina recept, du får aldrig lägga ner den än om du slutar blogga haha! ha en bra dag

 11. Hej hej!
  Jag gillar den nya sidan! 😀 Väldigt fräscht! Men är också lite osäker på ränderna, det är fint men det blir lite för mycket. Hade man kunnat minska ner på färgerna kanske? Hade jag gjort om sidan hade jag gärna velat ha allt som är rosaaktigt i en blågrå ton, så att det går hand-i-hand med ränderna.
  Sen håller jag även med Emma, lägg aldrig ner din sida! Så mycket inspiration som jag hittar (och fortfarande får) är fantastiskt. Jag har aldrig tillagat/bakat något som inte har varit gott. Istället smakar allt suuuuper! I dina arkiv gömmer sig många dyrgripar! 😉

 12. Älskar älskar älskar din blogg, men gillar inte ränderna alls… Dessutom saknar jag de gamla smileysgubbarna, de som var gråare.
  Headern får tummen upp! 😀

 13. Hej!! Tycker att din blogg är toppen..men tycker att det tyvärr är lite för randigt..blir nästan lite yr 😉

  Trevlig helg

 14. Haha, läste alla kommenter om att ränderna inte är särskilt uppskattade… JAG GILLAR DOM! Vad synd att alla inte tycker som mig, haha! Ta inte bort dom!

  Kram

  Mona

 15. Jag håller med om att ränderna är riktigt förvirrande faktiskt… skulle vara bättre med antingen rutig eller enfärgad bakgrund!! men de är min åsikt 😉

 16. Hade det inte blivit snyggare om man ändrade det gråa till t.ex. babyblått? Eller någon ”gladare” nyans? Det tidigare kändes så ljust och fräscht! Det gråa får det hela att bli ”mörkare” 😆 haha, vilka jobbiga läsare du har… 😛

  /Mona

 17. Efter att ha tittat lite närmre är det ändå inte så dumt med det gråa… 😆 det är absolut inte stökigt i alla fall!

  /Mona

 18. hej

  har följt din blogg ett bra tag och det är alltid lika kul att se vad som lagas. gillar att du fixat nya layout, men jag håller med flera av de andra, ränderna är jobbiga för mina ögon. blicken dras bort från texten…

  /anette

 19. Älskar din matblogg!! Så mycket bra recept. Men….ränderna är fortfarande jobbiga, skitsnygga, men de tar nästan all uppmärksamhet 🙁

 20. Det ser bra ut absolut fast….nja det är nog bara som jag är trött men ränderna gör att det snurrar i huvudet hahaha 😆 Om texten var större kanske? 🙂 Fast… bara inte recepten går förlorade så är jag nöjd 😉

  Kram!

 21. Håller med flera föregående inlägg om att ränderna skapar en lätt sjösjuka…. 😀
  Men bortsett från det är bloggen underbar, har hittat många nya favoritrecept här!

  //Ylva

 22. Älskar verkligen din blogg men jag håller med någon föregående att det gör ont i ögonen. Klarar nog inte av att vara innne på sidan lika länge som tidigare. Men fortsätt bidra med så underbara recept!

  /Anna-Karin

 23. Jag tycker nog också att det blir too much med ränder vid sidorna.. man tittar gärna där istället för på texten – å det vill vi juh inte 😛

 24. Också ett stort fan av din matlagning, och din blogg, men jag upplever ränderna som störande, 😉 annars mycket fint 😆

 25. Hjääälp, känner inte igen mig alls!!! Var är ”home”-knappen?
  Ser fräscht och fint ut, men är det inte väldigt ljust? 😎
  Det blir snällare för ögonen om du murrar till det tror jag!
  Ränderna är skitsnygga.

  Kram från mig!

 26. nå ble det fint 🙂 men jeg synes fortsatt at selve bloggen i midten kunne vært bredere så det blir fullt fokus på det du skriver + større bilder:)

 27. Hej!

  Gillar din nya layout! Fräsch och ljus och jag blir inte ett dugg yr i bollen… 🙂 Gillar din matblogg väldigt mycket 😀

  Från en trogen besökare

 28. Hej,
  Jag tycker din blogg är toppen! Men tyvärr måste jag säga att det blev lite ansträngande för ögonen med den ljusa bakrunden. Ränderna är ok, men det skulle vara bättre med en lite mörkare bakrund.

 29. Jag tycker du ska skippa ränderna helt och hållet. En enfärgad ljusblå bakgrund skulle va mycket snyggare! Sen tycker jag du ska behålla den vita texten i headern 🙂

 30. När jag läser de andra kommentarena tolkar jag det som att du haft ÄNNU fler ränder? Jag skulle dock önska att du skippade dessa helt. De som ser lite sämre eller har sämre skärm blir detta grymt jobbigt för, och tar bort mycket fokus från det du skriver, och det är ju synd, eftersom det du skriver är det vi besöker bloggen för!

 31. jag tycker att det är snyggt, men sidan tar väldigt lång tid på sig att ladda när du har ränder. Vet inte om det är designen eller min dator 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..