Skräpmat..

Nä vet ni vad, det blev inte mkt till söndagsmiddag lagat här i dag! Vi har varit på vift nästan hela dagen så lunchen intogs på MAX och nu är vi helt färdiga efter IKEA, altanbygge, besök etc så till middag blir det detta:

champ

Ett stort glas Champis, en skål av favoritchipsen och en skål dipp. I soffan framför en film. Äter faktiskt nästan aldrig chips men i bland är det bara såååå gott!! Och jag gillar de gamla hederliga smakerna bäst. Finns så mkt nyheter i hyllan så man blir alldeles vimmelkantig av alla olika blandningar och smaker. Tacka vet jag grillchips, vickningschips (eller vikingchips som jag trodde det hette i många år :)) eller allra helst favoriten DILLCHIPS, och de sistnämnda ska absolut vara OLW´s!! Till chipsen blir det alltid alltid favvo-dippen lök-smak.

Vad har ni för chips-favorit??!!!

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. Lena skriver:

  Jag gillar inte vanliga potatischips, jag föredrar tortillachips med tacosås. Det är goa grejer det.

 2. Bia skriver:

  Hej
  Dillchips och sourcreme and onion är mina favouriter och dipp måste ja ha vitlök :grin: är en riktigt vitlöklover :lol:

 3. Sara skriver:

  Lövtunna salta eller dillchips!!! Och dippfavvo är löööööök!! :-D

 4. I Nadjas kök skriver:

  Min favorit var många år grillchipsen från Estrella men den har nu ersätts med Pepparchipsen. Den är underbart god!

 5. johanna skriver:

  Älskar peppar, o så barbeque OLW:s :wink:

 6. Camilla skriver:

  OLW´s sourcreme och peppar chips med ranchdippen…mmm så gott :smile:

 7. Åsa/Smultron skriver:

  Åh dillchips är en favvo även här. Annars är det lantchipsen med gräddfil/gräslök som är favvosar. Men helst blir det ostbågar när jag unnar mig snacks.

  Kram Åsa

 8. Agnetha skriver:

  Inte chips utan OLW:S ostbågar……. :grin:

 9. Cornelia skriver:

  Dillchips e oxå min favorit! Och sen kommer Barbeque, men de e svåra o få tag på, brukar finnas på Statoil och på Pang :-)

 10. Isabella skriver:

  Va heter de inte vikingschips? Jag är i chock, det har ju alltid jag trott :razz:
  Jag gillar pringelschips Sourcream och onion, men nu finns det en ny smak grillchips, de är supergoda testa dem.

 11. Hahaha, jag har ALLTID trott att det heter Vikingchips! Men aldrig fattat varför?! Vickningschips fick ju en heeelt annan innebörd. Hahaha, jaja tur att det är fler än jag som läst fel i flera år :mrgreen:

 12. Malin skriver:

  Svenska naturchips lättsaltatde med RANCHDIPP från OLW. OSLAGBAR!

 13. Therese skriver:

  Dillchips är en given favorit, men dippen skippar jag. Tack för en trevlig blogg men ny, fin design. Kolla gärna in min matblogg! Mvh Therese

 14. Stulna skriver:

  Dill och gräslök. Mmm!

 15. Hanna skriver:

  Lagade din underbara gorgonzolasås till fläskfile igår. Kommer jag absolut att göra igen. Tack!

 16. Elin skriver:

  OLWs dippchips med ranchdipp, mina absoluta favoriter :cool:

 17. Maria skriver:

  Sourcream och onion är nog den stora favoriten, men gillar uppstickaren Grill och pepparchips också! :smile: Men något som gäller alla chips är att de är godast räfflade!

 18. Katarina skriver:

  Haha jag trodde också att det hette vikingchips förut. Mina favoriter är grill (estrella) och dillchips. Fast nuförtiden gillar jag inte chips alls, kan äta ett par stycken o sen smakar det bara fett.

 19. veronica skriver:

  löken o dillchipsen är mina favosar också!!!slurp! :lol:

 20. Annica skriver:

  Jag gillar också vickingchips bäst! Jag trodde att jag var ensam om det. Mannen brukar reta mig för det. Dill&gräslök är också helt okej. Fast jag är ingen chipsmänniska. Popcorn och godis ska det vara.

 21. Lina skriver:

  Sourcream & onion är favoriten, och märke… ja, det gör detsamma. :D
  Men dom med vinäger är också goda, lite sting och saltsyrliga. Mums!

 22. Carina skriver:

  Kan väl vara skönt att slippa laga mat någon gång… Chips kan vara riktigt gott ibland hehe jag trodde oxå dom hete vikingschips när jag var yngre, skönt att höra att jag inte har varit ensam om detta. Ha en underbar kväll

 23. Malin skriver:

  Gillar crunchiga chips, typ Naturchips Dill & gräslök – dom är goda att bara äta som dom är. Annars är själva chipsen inte så noga, utan smaken på dippen ;) Fast egentligen föredrar jag godis.