Söndagshälsning

I dag blev det en riktig myssöndag med frukostbuffé på Java i morse och hämtpizza till kvällsmat. Härligt 🙂

express1

Min pizza..

express2

.. och Mickes pizza.

express3

Olivia var mest intresserad av sin leksakspizza 😀

Har faktiskt äntligen hittat ett ställe i Örebro med goda pizzor!! Nämligen Pizza Express (på Lövstagatan). Och sen gillar jag ju att ha så mkt som möjligt på pizzan så den här gången blev det en Quatro fast utan musslor och utan champinjoner men med ananas och med gorgonzola. Plus bearnaisesås. Hehe. Allt blev rätt, kors i taket, (jag lyckas alltid få att nåt fattas på pizzan när jag kommer hem annars grrr) och den var jättegod!! Så nu ska jag, alldeles för mätt, lägga mig i soffan och dega framför en söndagsfilm.

Vad har ni för favoritpizza????

 1. mmmm pizza – gud va sugen jag blev!! Min favorit är nog en med räkor, champinjoner (absolut inte färska MÅSTE vara på burk 😛 ) med liiiite skinka och x-tra ost!! Blir galen om jag kommer hem och ser att pizzan inte har x-tra ost… många ställen som har blivit av med mig som kund pga det 😉

 2. Har oxå råkat ut för att få saker på pizzan jag inte bad om. Hur man t.ex. kan få Bacon istället för Banan förstår jag inte. Särskilt inte när man beställt en Hawaii och det är med curry och ananas osv. Men men det gick ner ändå 😉

 3. Håller med om att det gärna får vara en del på pizzan. Jag är lite tråkig när det gäller pizza så 95% av gångerna blir det samma. Räkor, ananas, skinka och champinjoner. Alltid med beasås till och ibland med färskriven vitlök på (älskar vitlök). 🙂

 4. När vi köper pizza så brukar det bli kebabpizza med färska tomater, sallad och gurka på. Oftast så gör vi dock egen pizza, blir mycket godare än köpepizza.

 5. Är det bara jag som har problem med att komma åt bilderna på din blog?

  Får tex:
  You don’t have permission to access /wp-content/uploads/2009/09/express2.jpg on this server.

 6. Gott med pizza…. trots att man blitt vuxen så är det lika gott och särskilt med pizza som när man var liten 🙂
  Min favvo?! jag är nog tråkig och säger Calzone för den är ALLTID god 🙂

 7. Vi gör nästan alltid samma hemma. Bacon, salami, tomat, lök och fetaost *mums*

  Annars tar jag gärna den italienska när jag är på pizzeria, dvs med parma, mozzarella och ruccola.

 8. Calzone med extra svamp och pesto och mozzarella! :mrgreen: Fast det var supergott i Rom när man fick pizza med typ olivolja och flingsalt och vitlök. Man tror att det inte ska smaka någonting men så blir det så himla enkelt och gott!

 9. kan varmt rekommendera onlinepizza.se
  Beställ, optimera din pizza så den passar dig, inga missförstång.
  Plus att man kan betala med kort!

  Tips Tips!

  Min favorit är med salami, ungsgrillad paprika, lök, champinjoner och fetaost.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..