Lantbröd med havssalt

I kväll har vi provsmakat ett nytt bröd från Skogaholm, Rustikt LANTBRÖD med havssalt. Mkt gott, även om det inte smakade så värst mkt havssalt?! Till brödet åt vi en massa godsaker som varmrökt lax, ägghalvor med skagenröra, skalade räkor, avokado, färskostfylld chili, ostar och såser. Mmmmm. Har jag sagt förut att jag äääälskar plockmat?? 😀

havssalt1

havssalt2

 1. Jisses så mycket gott du äter , hur bara orkar du fixa till en massa sånt en vardag , jag är oftast helt slut så då får det bli det enklaste … men så avundsjuk man blir !!! ser verkligen mumsigt ut , få väl ta mig i kragen …hrmm// Anna

 2. Vad gott det lät med havssalt 😀

  Ohh vilken kalasmat!!..Micke har verkligen en underbar tjej 😀

  Kram och trevlig helg!!

 3. I morgon kommer tjejerna på middag och jag tänkte komponera ihop en middag från din blogg, pecannötpajen gjorde jag i morse hoppas den går hem! 🙂

 4. Plockmat är ju en favvis även hos oss! Det finns ju hur mkt gott som helst att variera med. Denna variant med varmrökt lax såg smarrig ut. Trevlig helg!

 5. Det där ser ut att vara riktigt gott. Härligt med så många olika goda smaker 😉

  Jag föredrar surdegsbröd, i dem är det så mycket äkta smaker och så mår jag bättre av det. Det finns många fina, lokala bagerier som bakar äkta långtidsjästa surdegsbröd nu.

 6. Det där såg riktigt gott ut. Jag är också ett big fan of plockmat men oftast känns det som det är ett stort projekt att ordna massa smårätter så det blir sällan av. Jag skall försöka bättra mig på detta dock för din matbricka ser ljuvlig ut 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..