Lantbröd med havssalt

I kväll har vi provsmakat ett nytt bröd från Skogaholm, Rustikt LANTBRÖD med havssalt. Mkt gott, även om det inte smakade så värst mkt havssalt?! Till brödet åt vi en massa godsaker som varmrökt lax, ägghalvor med skagenröra, skalade räkor, avokado, färskostfylld chili, ostar och såser. Mmmmm. Har jag sagt förut att jag äääälskar plockmat?? :-D

havssalt1 havssalt2 0

0 reaktioner på “Lantbröd med havssalt”

 • Helena Ljunggren skriver:

  Så vackert!! Det ser fantastiskt gott ut!
  Plockmat är både trevligt och riktigt gott.

 • Jennie skriver:

  Ser jättegott ut! Åt själva en massa plock igår, bland annat rökta räkor och aioli – sååå gott :-)

 • emmas kök skriver:

  Det där såg riktigt gott ut. Jag är också ett big fan of plockmat men oftast känns det som det är ett stort projekt att ordna massa smårätter så det blir sällan av. Jag skall försöka bättra mig på detta dock för din matbricka ser ljuvlig ut :)

 • Det där ser ut att vara riktigt gott. Härligt med så många olika goda smaker ;)

  Jag föredrar surdegsbröd, i dem är det så mycket äkta smaker och så mår jag bättre av det. Det finns många fina, lokala bagerier som bakar äkta långtidsjästa surdegsbröd nu.

 • Marie skriver:

  Plockmat är ju en favvis även hos oss! Det finns ju hur mkt gott som helst att variera med. Denna variant med varmrökt lax såg smarrig ut. Trevlig helg!

 • Evelina skriver:

  I morgon kommer tjejerna på middag och jag tänkte komponera ihop en middag från din blogg, pecannötpajen gjorde jag i morse hoppas den går hem! :)

 • Liz skriver:

  Vad gott det lät med havssalt :D

  Ohh vilken kalasmat!!..Micke har verkligen en underbar tjej :D

  Kram och trevlig helg!!

 • Tyvärr är väl brödet samma hopkok med E-nummer och turbojäst (brödet är jäst i några minuter) dom flesta andra bröden i butiken.

 • Anna skriver:

  Jisses så mycket gott du äter , hur bara orkar du fixa till en massa sånt en vardag , jag är oftast helt slut så då får det bli det enklaste … men så avundsjuk man blir !!! ser verkligen mumsigt ut , få väl ta mig i kragen …hrmm// Anna

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen