Stjärnorna..

Nå vad tror ni om systemet med stjärnorna/betygen på recepten? Jag tycker nog att det var bättre utan! Sen jag införde dem har ni slutat kommentera i stället :( Och jag uppskattar ju era kommentarer såååå mkt så jag får mkt hellre såna!! Så fortsätt gärna lämna ett hej och tycka till som ni gjorde förut, mkt mkt mkt roligare!! :-) TACK

 1. hej!
  jag håller me dig, bättre utan stjärnorna.
  men va hände me utseendet på din blogg?
  tyckte bättre om dom andra ränderna.

  En toppen blogg har du iallafall 😀

 2. Jag har faktiskt aldrig använt stjärnorna, så uppenbarligen tyckte jag att det var bättre utan dem. 🙄 Jag har haft en del att göra med vår blogg och tentan från helvetet som kommer på fredag men jag ska bli bättre på att kommentera!

 3. Hej, Du för jättegärna svara på mitt mejl om tupperware-vilket svar det än blir=) Tack på förhand. MVH MALIN

 4. Hej!
  Vill bara berömma dig för en jättebra sida!
  Du ligger på en delad förstaplats i min lista över bra matbloggar 😉

  Tack för inspirationen då man själv saknar fantasi för matlagning 🙂

  Sist men inte minst så måste jag bara säga att du är otroligt vacker!

  Mvh
  En nöjd besökare

 5. Tycker också det var bättre utan. Det vore okej om folk verkligen lagade maten och sen betygsatte recepten men som det är nu så är det inläggen som bedöms och så var det väl inte du hade tänkt dig!?

 6. Bättre utan stjärnor för vad grundar sig betyget på? Jag vet inte om resultatet är användbart eller vad det har för syfte. Kommentarerna är mycket mer informativa både för dig och dina bloggläsare!

 7. Svårt att säga men jag tror att det var bättre utan stjärnor för jag gillar kommentarer till recepten och att kommentera… 😆
  PS Smalrandigt passar inte på din UNDERBARA blogg 🙄

 8. Jag håller med, stjärnorna gjorde mig lite snurrig tror jag….
  Är fikaansvarig i morgon på jobbet och då brukar jag alltid baka, har redan bjudit på så många av dina och mina recept…vill komma på nåt nytt, gärna nåt med choklad…… tips?

  KRAM Åsa

 9. Det går precis lika bra utan stjärnorna, så gör som du tycker känns bäst! Saknar förresten de gamla ränderna!

 10. Ja, jag använde ju aldrig ens stjärnorna. Tyckte kommentarerna var halva grejen, speciellt eftersom folk ofta skriver in egna recept också 🙂

 11. Håller med övriga – stjärnorna tillförde absolut ingenting! Mycket snyggare utan.
  Annars är det ju en riktig toppenblogg!

 12. Bättre utan, helt klart!
  Stjärnorna säger mig ingenting medan alla kommentarer både bra och ev mindre bra är ovärderliga!
  Ett recept som man läser många prövat och tyckt om, är det högsta betyget i sig själv 😀

  Din blogg är ju sjärnan i toppen och det räcker med stjärnor då 😆

  Yes, nu är det snart torsdagskväll och helgen börjar för oss.

 13. Ville bara berätta att jag gjorde ditt kasslerrecept igår (m ananas o ädelost) och det blev tummen upp från alla i familjen!!! 😀
  Din blogg är toppenbra! Tack för alla goda recept du delar med dig av!
  Kram Jenny

 14. Håller med övriga. Stjärnorna blev inget bra och jag gillade de andra ränderna bättre, nu blev det lite hårt på något sätt.

  Tänka passa på att höra om du har något tips på bra fotbollsmat inför lördagens livsviktiga VM-kvalmatch.
  Det kommer hit 4 hungriga grabbar som ska äta innan matchen.
  under matchen kommer det serveras lite smakrika korvskivor, rökt fläskfilé, någon form av minipiroger m.m…

 15. Det enda med stjärnorna som jag saknar är att man såg olika recept som kan finnas långt bak i bloggen eller under kategorier man inte brukar titta i. Du har inte möjlighet att orda en slumpfunktion eller liknande?

 16. Hej,

  Jag hann aldrig använda stjärnorna men det är säkert bättre utan 🙂 Jag måste dock säga att du hade finare bakgrund på bloggen med de ljusa ränderna. Som det ser ut nu blir det lite störande att läsa.

  Tack annars för massa bra recept! 🙂

 17. Hej!
  Jag är en tjej på 15 år som älskar din matblogg!
  Den är så otroligt inspirerande och jag har hittat massa recept som jag lagar till min familj, och jag tror min mamma å pappa tycker det är bra så dom får lite ledigt 😛
  Nu på lördag ska jag och min kompis laga mat (tre rätters middag) till våran kompis och jag är 99% säker på att det kommer bli recept från din blogg 😀
  Ville bara att du skulle veta att du inspirerar en 15 åring att laga mat och att jag hittar massa bra recept här och att jag är jätteglad att jag hittade din blogg när jag klickade runt på internet 😛

 18. Åhh äntligen har jag hittat en superbra matblogg!! Bilderna är fantastiska och du ser så fräsch ut 🙂 Jag blir så inspirerad av allt (efter att ha varit riktigt less på matlagning). Ha en härlig dag, kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..