Santa Maria kryddor

Måste bara slå ett slag för Santa Marias kryddor jag fick hem härom dan. Jag tycker dessa kryddburkar med inbygd kvarn på är suveräna!! Pepparsmakerna går redan varma här hemma. Teriyaki och Lime & Mint har jag inte hunnit testa än så jag får återkomma om dem. Men vad kan man hitta på med Lime & Mint tro, några tips??

santa1 santa-2 santa3 0

0 reaktioner på “Santa Maria kryddor”

 • Liv skriver:

  Lime-mint kryddan kanske skulle passa i/över en sallad :-)

 • Cizzi skriver:

  Jag skulle kunna tänka mej lime-mint kryddan i kall sås, till fisk eller på kokt potatis! Kanske på lättkokta grönsaker (typ broccoli, blomkål och morötter?)

 • lisagbg skriver:

  Lime-mint känns som att det passar att hälla i crema fraiche och ha som kall sås till grillad kyckling! Eller strö över vaniljglass kanske? :idea:

 • Cissi skriver:

  Den allra godaste i den serien är barbecue mesquite. Den har jag alltid när jag steker kött! underbar! även pepper& garlic är bra!

 • mia skriver:

  Hej,

  Jag började läsa din blogg när jag var gravid, har nu en dotter på 7 månader. Måste bara säga det att va stor din tjej har blivit! Hon var så liten när jag lä’ste i början..

  Så söt!!!

 • Birgitta Regander skriver:

  Tänkte på lime-mint som ngn dipsås med gurka i, kanske till stekt-panerad fisk. Eller i ngn kladdkaka kanske. Känns lite lustig kombination men jag gillar både lime och mint. Kassler kanske kan vara gott med ngn creme fraiche-gräddsås med den kryddan i, i ngn form av gratäng.
  Ha det så bra!
  KRAM
  Birgitta i ett 2 grader kallt Hörby, Skåne
  PS. Lidl har också bra kryddor m inbyggd kvarn..som är billiga..

 • Isabella skriver:

  Vad roligt med sådana där kryddburkar, men en kvarn inbyggt det är ju perfekt. Har aldrig sett sådana i affären heller. Men det kanske är för att jag inte tittat vid de hyllorna heller. Svårt med mint och lime, mint har ju en speciell smak så det ska ju inte ta över själva maträtten. Kanske passar den till någon efterrätt, om man kokar egen chokladsås och har i lite mint och limekrydda. Det kanske gör en lite friskare smak eller så blir det jätte äckligt. :???:

 • Agnetha skriver:

  Uhhhh, tycker det låter som en förfärlig krydda som jag inte skulle testa till nåt… :shock:

 • Åsa/Smultron skriver:

  Lime-Mint låter som nåt man kan ha till Lamm eller fisk, men jag har tyvärr inga recept på lager.

  Mittas förslag med kalla såser med sådan krydda lät som en bra idé tycker jag!

  Ha en bra dag /Åsa

 • Helena Ljunggren skriver:

  Cumin/peppar måste jag ju absolut leta efter :) Låter vrålgott

 • Mitta skriver:

  Lime Mint kryddan skulle jag använda i kalla såser till fisk eller lax eller kött! :)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen