Shoppat

Blev en utflykt i går till Vingåker. Där ligger ju förutom Vingåker Factory Outlet även Ittala Outlet och där kan man alltid hitta en massa fina saker till lite billigare priser! Detta fick följa med hem:

itt1
Dricksglas med lila mönster (har liakdana i grönt/lime och i cerise/ljusgrönt mönster), en Marimekkoskål i mörk plommon och 4 martiniglas som även blir finfifna dessertglas!

itt2
Glasunderlägg i grå filt

Just nu har de ta 4 betala för 3 på alla glas kan jag tipsa om!

0

0 reaktioner på “Shoppat”

 • Malin S skriver:

  Vilka snygga grejer du shoppat! Jag gillar alltihop. Har ett gäng av dricksglasen hemma men tycker det är trist att det så lätt går fliror ur kanten. Så var försiktig.

  Måste också säga att du har en helt underbar matblogg. Otroligt fina bilder, trevlig inramning och såklart helt underbara recept! Tack =)

 • Jessie skriver:

  Det är en trevlig utflykt. Tänkte jag skulle åkt dit och kollat vinterkläder till barnen tidigare i höstas men det blev ju så klart aldrig av. Men nu blev jag jättesugen och vill åka dit NU på en gång :mrgreen:

 • Eva skriver:

  Vilka fina martiniglas dom blir kanon med en dessert i.

 • Ida skriver:

  åh vad mycket snyggt du shoppat. älskar marimekko-skålen. Jag har den i frostast vitt, vill gärna ha den i fler färger! :razz:

 • annah skriver:

  Sådana Martiniglas skulle jag behöva. Tycker det är snyggt med efterrätt eller förrätt i sådana glas.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen