Äntligen!!!

Alltså man hittar ju saker där man miiinst anar! Jag har länge länge letat efter en vispskål med stänkskydd! Och verkligen inte hittat det nånstans. Jag är så trött på att få gräddstänk på mina kläder och väggar och överallt när jag vispar grädde, är inte ni?? Eller är det bara jag som skvätter så omkring mig när jag vispar kanske :-) Men i går på Coop Extra av alla ställen så sparng jag på den här! Inte särskilt snygg men oj så efterlängtad. *Happy!!*

visp

Uppdaterat: jo jag veeet att Tupperware har massa fiffiga prylar, men man kan ju inte köpa dem i affärerna!! Eller på internet. Eller kan man det?? Trodde man måste gå på eller ha ett sånt där party…

0

0 reaktioner på “Äntligen!!!”

 • Malin skriver:

  Du får jättegärna beställa av mig om det är saker du vill ha, så kan jag beställa din beställning. Hör av dig om du är intresserad, så kan vi lösa det på något vis!. MVH Malin

 • Stina skriver:

  Hej,
  tradera är en guldgruva vad gäller tupperware.

 • Marielle skriver:

  Köpte faktiskt en sån där skål häromdagen, På Ö&B hade dom för en billig penning, såg dom även på Biltema. Man gör lite fynd på dom där affärerna ibland trots allt.

 • Anette skriver:

  Sån vispskål ska jag också leta efter. Perfekt ju!
  Jag brukar också stänka ner kakel, kläderna och det mesta runt omkring när jag vispar grädde.
  Ibland har jag vispat med handduk över men det är ju ganska krångligt också..

 • Annica skriver:

  Jag tycker personligen att Tupperware är lite väl dyrt. Fiffig skål du hittat!

 • Malin skriver:

  Biltema har de vispskålarna i två storlekar för en jättebillig peng.Tror de kostar 25-30 kronor bara.De är helt ok.Inte lika kraftiga i plasten som tupperware men fyller dess funktion hur bra som helst :grin:

 • Malin skriver:

  Ps. Det är bara du hör av dig om du är intresserad av att ha ett Tupperware party, det är alltid jättefin tackgåva och presenter till alla gäster osv. Annars kanske du bara vill handla själv utav mig så kan vi fixa det med=) MVH Malin

 • Malin skriver:

  Tupperware har även en grej man vispar allt vad man kan tänka sig, dessutom går det mycket snabbare. Du vispar grädde med vanlig elvisp på ingefär 3 min och i denna tar det 1 min… Så det är bara såå bra med..

 • Mette skriver:

  Visst är den bra? Har en sådan oxå!

 • Sabina skriver:

  Jag har både en stor och en liten sådan vispskål från Tupperware. De är kanonbra. Annars funkar det ju bra att vispa grädde i Kitchen Aiden också.

 • Cicci skriver:

  Lidl har också fina vispskålar med stänkskydd, dock endast ibland.

 • Annika skriver:

  Meeen duuu… du har väl en Kitchen Aid!? Jag vispar alltid grädden i den.

  Kram.

 • Caroline skriver:

  Haha nä du är nog inte den enda som har stänkt ner både sina kläder och kaklet och allt möjligt :) Inte heller så kul att stå med en handduk över som riskerar att gå in i visparna. Det har hänt mig en gång :roll: Fråga mig inte hur det gick till men…. Vad fick du ge för denna??

 • Estrid skriver:

  Jag har tipsat både kollegor och vänner om din sajt och alla är lika imponerade. Fantastiskt enkla och goda recept. Senast jag hade grannarna på middag blev det kyckling i gudagodsås och pepparrotsrullarna till förrätt; mums!

 • Bella skriver:

  En sån smart grej! Jag har också retat mig på stänken, men inte funderat över att det kanske finns en lösning :lol:

  Fast nu har elvispen lagt av, så det kanske får bli att skaffa en ny först, annars lär det ju inte bli mycket vispande…

 • Elina skriver:

  Har själv en sådan från Tupperware, väldigt praktiskt :)

 • Anna skriver:

  Här får ni ett tips av mig :!:

  Ställ skålen i diskhon och lägg en bit plastfilm över skålen medans du vispar :!:

  Då slipper man stänket :!:

  // Anna

 • Camilla skriver:

  där man minst anar det… jo, jag hittade min på Clas Ohlson!
  Hej! Jag hittade din blogg för drygt ett år sen och har lånat recept då och då – alltid supergott!!! å massor med inspirerande bilder! Tack! //Camilla

 • Ulrika skriver:

  Har du aldrig varit på Tupperwareträff? Oj! Då har du missat massor av bra saker……

 • Sara skriver:

  En sån skulle jag också behöva, skvätter långt upp på väggarna när jag vispar!! :D

 • Malin skriver:

  Hej, det är tupperware som har dessa vispskålar med stänk skydd och en massa mer som jag verkligen tror att du gillar =) gå in på Tupperware.se och kika på produkterna! Dem är ju alltså så toppen bra=)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen