Nerikes Allehanda

Hej alla nya läsare som hittat hit från Nerikes Allehanda. Och hej alla ni andra med. Det var en artikel om mig och matplatsen.org i tidningen i dag :-) Kul! Det verkar vara något strul med deras hemsida just nu så jag får länka till artikeln senare.

hejsan

Lilla assistenten är på dagis men när jag har hämtat henne i eftermiddag ska vi baka dammsugare och sockerbullar med vaniljfyllning (eller heter de solbullar?)! Mmmmm. Sicka gottegrisar vi är :-) Recepten kommer lite senare. Ha en bra dag!!

kon 0

0 reaktioner på “Nerikes Allehanda”

 • Stina skriver:

  Vad kul med artikel i tidningen. Go Vickan! Jag kikade in här för att hitta lite middagsinspiration – men nu blev jag jätte gottesugen :-) Få på dig! Kram

 • Caroline skriver:

  Jaa glöm inte att länka den när du kan! Jag har varit en trogen läsare i åratal så då vill man ju inte missa att läsa :)

 • Ida skriver:

  Ja, du är verkligen så himla vacker, Vickan! Och jag håller med om att du alltid ser så fräsch ut. Snyggis! Man kan inte tro att du är en sån fika-tjej när du ser så ärtig ut! :D
  KRAM och puss till Ollie från Ollie och hans bror.

 • Sara skriver:

  Hej,

  Är en relativt ny besökare av din blogg och den gillas massor. Väldigt fina bilder och läckra recept som uppskattas av hela min lilla familj! Men jag måste bara få tillägga att du är otroligt vacker på alla dina bilder!

 • Malin skriver:

  Jag älskar att läsa din blogg, massor av inspiration! Detta hör inte till mat, men jag måste bara få veta vad du har för smink? Du ser alltid så fräsch ut på dina bilder! :lol:

 • linn skriver:

  Väldigt fin bild på dig.
  Och bloggen är lika fantastisk som alltid :)

 • Katrin skriver:

  Jag läste om dig i tidningen idag, fast det var lääänge sen nu jag hittade hit =) Tycker du har bra tips och enkla, lätta, bra och supergoda recept! Har testat en hel del och aldrig blivit missnöjd. Så fortsätt så =)

 • Emelie skriver:

  sockerbullar med vaniljkräm säger jag om det är samma vi menar?

 • Sanja skriver:

  Hej,
  ville bara säga att du är en stor inspiration för mig. Jättefina bilder och alltid superbra tips på goda och lätta maträtter. När jag har en hänging dag och idéerna är som bortblåsta (ofta) så kikar jag bara in på din sida och vips känns det bättre. En fråga: hur orkar du/hinner med hus, familj, kompisar, blogga, laga, fixa, inreda, bio, barnkalas? Du ser alltid så avslappnad ut på bilderna :)
  Tack för allt du delar med dig!
  Varma hälsningar från tonårsmamman Sanja i Helsingborg

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen