Inte så pjåkigt kylskåpsrensning ;-)

Äter lite kylskåpsrester till lunch så här på fredagen. Inte så tokigt alls ;-)

varmlax

Varmrökt lax med potatisgratäng, skagenröra, räkor, saffransaioli, mimosasallad, coleslaw och lite frukt och grönt. I bland är det skönt att inte behöva laga nåt. Jag tror faktiskt det blir hämtmat i kväll, eller på sin höjd skaldjur. Jag tar ledigt från spisen i dag 😀

 1. Ofta kan man hitta ganska mycket i sitt kylskåp om man bara har lite fantasi och snickra ihop allt till en rätt. En av mina specialitéer faktiskt!! 😀

  Trevlig helg!!

 2. Oj, det såg gott ut! Här är det mest tomt i kylen, eftersom veckohandlingen uteblev idag.

  Vad mycket uppdateringar det fanns här sedan sist då! Ska kolla igenom och se om jag hittar något smaskigt vi kan laga i helgen, när vi fyllt på kyl och frys lite…

  Trevlig helg!

 3. Varmrökt lax blev jag sjukt sugen på nu. Måste inhandlas efter helgen, för i helgen har jag hur mycket mat som helst redan. Min kväll var så långt från ledig från spisen man kan komma 🙂 Har lagat två pajer, dels din salami/brie och sen den som Birgitta i kommentarerna tipsade om, med svamp och ost. Hoppas de blev goda, smakas först imorrn kväll när det kommer gäster. Och så har jag bakat din chokladtoscakaka och havreflarn. Pust, blev några timmar i köket, men nu sitter jag och njuter med ett glas vin. Blev ingen middag ikväll, blev mätt av att laga så mycket mat tror jag 🙂

 4. Vad gott det ser ut och är! Vilka fynd från kylskåpet.Mums..
  Tänk om man kunde hitta såna gottesaker i vårt kylskåp….;)
  Räkor,varm rökt lax, potatisgratäng och avokado är ju såå gott!!
  Riktigt njam..
  Har du förrestän receptet på din coleslaw? Har tittat runt på din hemsida men hittar den inte..

 5. Åhhhh din lilla vardagsgourmé!!
  Och tårtan nedan! Jisses! Men duuuu… 2-3 personer??? Ser ut som den räcker till minst sex?!

  Kram kram å trevlig helg!!

  PS: Inget pris i brevlådan än! 🙂

 6. Det gör du alldeles rätt i 🙂 Själv gjorde jag Thaimat igår… en sån där Paneng. SÅ GOD!!!!! Så det får bli litta rester idag oxå. Söndagsrester hehe. Däremot så har jag nyss satt en deg. Tänkte göra lite olika bullar av degen med både chokladfyllning, några med kanel och några med sirap och vanilj. Ska bli intressant och se om dom blir ätbara. Hoppas det 😉

  Kram!!

 7. Alltså det där ser ju sjuuuukt gott ut. Jag önskar att jag kunde laga någonting som såg hälften så gott ut som det där du har gjort på bilden.

  Det vattnas i munnen bara jag kollar på den. Älskar lax, avocado och räkor. Det känns som den tallriken var gjort just för mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..