Pepparkaksbak!!

Någon tipsade om att det var pepparkakansdag i dag. Så passande!! Vi har nämligen haft pepparkaksbak här hemma med goda vännerna – och numera grannarna – Linda, Noel och Alba.

pepp

luse2

lusse3

lusse4

luss1

lusse5

Jag uppar med receptet i morgon, alldeles för trött nu. Det tar på krafterna med pepparkaksbak 🙂 Och förhoppningsvis ska jag hinna snygga till några med kristyr i morgon oxå, det hör ju julpepparkakorna till!!

 1. Haha, pepparkakorna ser väldigt goda ut… inga brända kanter (brukar det vara på mina 😕 ) ÄLSKAR pepparkakor… men har aldrig gjort egna från scratch, så ska bli kul att läsa receptet du använt 🙂 mmmm, pepparkaksdeg…

 2. Ska bli kul att se hur du gör dina pepparkakor… alla har ju sina egna hemlisar verkar det som 😉 Fast jag visste inte att det var pepparkakans dag idag trots att jag molat in hihi!

 3. Förresten, vad långt hår du fått. Du är stålande vacker på bilden 🙂

  Träffade en gemensam gammal arb kollega på en fest nyligen, kommer snart på bilder inne på min blogg, så håll ögonen öppna! 😉

  Kram Åsa

 4. Pepparkakor är typ det tråååååkigaste jag vet! Degen tar ju ALDRIG slut! Vet itne om jag bara är sjukt kass på just pepparkakor… men mina blir fasen aldrig lika yummy som köpe-peppisarna. :mrgreen:

  Åh, ja.. vilket långt går både du (lös?) och Olivia fått. 🙂

 5. Ett tips från en dagmamma.
  Provade att baka på en genomskinlig plast duk från Jysk och det var mycket lättare att ta upp pepparkakorna utan att de gick sönder och degen var lättare att bearbeta utan att behöva tillsätta en massa mjöl.

  Kram Veronica H

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..