E-nummerfritt kalas!

Ridderheims utökar sitt e-nummerfria sortiment med en massa goda delikatesser lagom till nyår!! Vad sägs om Vedrökt fjällbog, Jokkmokksrostbiff, Fjällpastrami, Vedrökt Oxinnanlår, Flatrökt Fjällskinka, Vedrökt oxinnanlår, Vedrökt Skinkinnanlår och Vedrökta Revbenspjäll?!! Och allihopa helt fria från e-nummer så klart. Kalasbra tycker jag!!

enummer

I kväll ska jag griljera den e-nummerfria julskinkan som ska provsmakas på julfesten i morgon, och säkert dyker en och annan e-nummerfri delikatess upp med. 🙂

  1. Jag drömmer om skinka utan E och resten saltvatten likaså på kyckling. Men det tycks vara långt borta. Häromdagen tappade jag ett paket med skinka som jag precis hade öppnat på golvet.Splash sa det och en liter vatten trycktes ut. Ska sluta med skinka och köra på Kalkon istället ,men det är väl säkert nåt skumt med den också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..