E-nummerfritt kalas!

Ridderheims utökar sitt e-nummerfria sortiment med en massa goda delikatesser lagom till nyår!! Vad sägs om Vedrökt fjällbog, Jokkmokksrostbiff, Fjällpastrami, Vedrökt Oxinnanlår, Flatrökt Fjällskinka, Vedrökt oxinnanlår, Vedrökt Skinkinnanlår och Vedrökta Revbenspjäll?!! Och allihopa helt fria från e-nummer så klart. Kalasbra tycker jag!!

enummer

I kväll ska jag griljera den e-nummerfria julskinkan som ska provsmakas på julfesten i morgon, och säkert dyker en och annan e-nummerfri delikatess upp med. :-)

0

0 reaktioner på “E-nummerfritt kalas!”

 • Karin skriver:

  Här hemma har vi skivat upp rostbiffen. Min man sa spontant att det var den godaste rostbiff han någonsin ätit.

 • Jimpa skriver:

  Jag drömmer om skinka utan E och resten saltvatten likaså på kyckling. Men det tycks vara långt borta. Häromdagen tappade jag ett paket med skinka som jag precis hade öppnat på golvet.Splash sa det och en liter vatten trycktes ut. Ska sluta med skinka och köra på Kalkon istället ,men det är väl säkert nåt skumt med den också.

 • Sofie skriver:

  Smakat den vedrökta fjällbogen. Supergod!!

 • Martina skriver:

  Den skinkan år sååå god! Fick toppbetyg hos oss :razz:

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen