Mc Donald´s

Det blev en snabblunch på stående fot i dag medan jag handlade julklappar. Favvo-burgaren på Mc Donald´s; DUBBEL CHEESEBURGARE!! Den finns ju inte alltid i sortimentet men man kan alltid beställa en så gör de en. Och då får man en ryyykande nylagad hamburgare vilket är a och o. Mmmm så gott!!

dubbel

För några (ganska många) år sedan när Jurassic Park gick på biograferna så hade de något som hette Jurassic Park meal och i det var det en TRIPPEL cheeseburgare. Det var tider det 🙂

Vilken är er favoritburgare???

 1. Min favorit är oxå en dubbel cheesburgare. De finns inget godare. Det är stor skillnad mellan en vanlig och en dubbel. Härligt att de finns fler som gillar detta underverk… 😀 Kram

 2. Mc Feast. Säger alltid att denna gången ska jag prova ngt nytt men det slutar alltid med att jag tar den ändå. 😮 Fräsch med salladen!

 3. Här delas våra smakvägar! Jag kan inte med någon variant, till och med matoset gör mig lite i-mående 😕 . Men det är ju tur att man kan tycka olika! 😀
  Ha en skön helg!/Sommarfröken

 4. hur svårt är inte det här då….

  – Whopper extra allt (kladdigare men godare, du får mer av alla smaker)
  – Dubbel QP, som en dubbel cheese fast godare
  – Friscoburgaren på MAX, trots det trista köttet

  där är några av de jag gillar

 5. Jag gillar inte alls Mc Donalds mat 😳 Stoppar i mig det i akutfall på väg hem från Säfsen när vi mellan landar i Örebro (evigt tjat om vi ska ta Mc Donald eller Max när vi ska äta där) Däremot godaste hambugarna i stan får man antingen på Stavsjö vägkrog, Leons eller Max…(Max har ju så god dressing, sen skippar dom senap och ketchup *Jippiee* tycker jag och dottern), gubben och sonen gillar Mc Donald 😉

 6. McFeast eller BigMac… eller McFish… QP… Ok jag tänkte att ”åh NU ska jag kommentera för första gången i denna blogg”.
  Är dock gravid i 5:e månaden och har cravings på ALLT så jag gick från en klar favorit till många klara favoriter… borde hålla mig borta från matbloggar haha men nix de kan jag inte, craving efter dom med! :mrgreen:
  Tack för en jätte härlig blogg!
  Kram Mrs J

 7. Jag gillar tyvärr inte Mc Donalds alls… Varje gång jag ätit där så får jag ont i magen och det som stör mig är att priserna höjs men hamburgarna blir mindre och mindre. En Big Mac är inte som den var förr… nu är den bara liten och inte så stor som förr. Näe tacka vet jag andra kedjor, där blir man iaf nöjd. 😉

 8. Jag är lite svag för El Maco faktiskt. Jag var i USA i september och där hade dom en kampanjhamburgare med svamp på. Lite otippat tillbehör på en hamburgare.

 9. Har alltid föredragit Mc D före Burger King men nu det sista har jag ändrat mig. Jämför man hamburgerköttet så är det ju som natt och dag, i Big Mac ligger det en stackars tunn sak och i Whopper mealet så ligger det en tjock grillad skiva, mums!!
  Gillar däremot Big Mac dressingen. 🙂

 10. har för mkt samvete och är djurvän så jag äter inte kött. Sen har jag inte mkt till övers för McDonalds. Har du sett fast food nation?

 11. BigMac brukar de bli för min del om dom inte har El Maco på besök 😀 tycker även juniorhamburgaren El natcho (el nått liknande) är väldigt god 😀

 12. Mc Chicken om jag äter på McD, men jag föredrar MAX.

  Vi provade din lax i vitlökssås med mangosalsa i går och den gick t.o.m hem hos min kräsna (när det gäller fisk) sambo. Han tog med sig alla rester i sin matlåda som tur är så får vi jultallrik på jobbet så att jag slipper gå hungrig 🙂

  Ha en riktigt bra helg!

 13. McChicken, absolut, finns ju även i liten variant för 15 kr.
  På max blir det alltid Max-burgare utan ost.
  Och så milkshake till!

 14. älskar alla sorters fisk och kycklingburgare. tycker att vanliga burgare är så torra o smakar inget speciellt. nuggets är också gott och mcdonalds pommes är bäst

 15. QP är nog bäst, det är ju som en stor cheeseburgare helt enkelt. Bäst är när dom har Dubbel QP, det är som en ljuvlig vägg av kött, ost och flott 🙂 Bästa fylleburgaren :mrgreen:

 16. Okej, nu ska du få en riktigt hemsk skrytig prettokommentar: Jag gör så himla goda burgare själv så jag äter bara chicken nuggets när jag går på hamburgerrestaurang! :mrgreen: Usch vad jobbig jag känner mig nu… 😳

 17. whopper på Burger King som tyvärr inte finns där jag bor, annars El Maco på Mc Donlands som ju inte alltid finns på menyn men som ändå brukar göra comeback varje år.

 18. Haha! Jag gillar inte Mcdonalds så mycket mer… har ätit där så sällan att jag typ vuxit ifrån stället 🙁 Men deras cheeseburgare (inkl dubbel cheese ;)) är jag fortfarande svag för 😀 även om jag försöker undvika att äta dem… blir ju oftast minst 3 för att mätta suget 😛

 19. Tänk att du haft samma favvoburgare sen den kom första gången 😛 Då var vi inte gamla 😉 Själv har jag gått över till QP eller Mc Feast…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..