Julafton 2009

Nu har jag äntligen hunnit ladda upp lite julbilder. Från min ena kamera (nikon D 80). Snälla tomten kom nämligen med en kamera i ett av paketen till mig så nu har jag en liten smidig Canon IXUS 110 IS som får plats i handväskan och kan följa med på äventyr. Tack snälla tomten!

Dagen innehöll det mesta, från paket i julstrumpan, förmiddagsjulmacka med gammelfarmor, julfirande med min och Mickes familjer hemma hos oss (14 vuxna och Olivia), julmat och julklappslotteri. Besök av tomten och mera klappar, Ris a la malta & chokladpudding, julgodis i mängder och uppesittar kväll med drinkar, snacks och sällskapsspel tillsammans med Mickes bror Benny & sambo Stina som sov över.

jul11

jul21

jul3

jul6

jul7

jul8

jul9

jul10

jul111

jul12

jul13

jul19

jul16

jul15

jul14

jul17

not

jul18

En alldeles perfekt julafton. Och jag tillhör visst en av de få som inte förätit sig på julmat, jag längtar redan till nästa år 😉

 1. 😉 Låter som en helt underbar julhelg och massa fina foton ochså! :mrgreen:
  Bra att du skrev vilken slags kamera du har, för jag funderar på att skaffa en Nikon,

 2. Hej!!

  Så otroligt söt din dotter var på julafton!!! Hennes klänning var underbar! Och hur ni dukat upp er julmat, man blir hungrig direkt. 😛

  Jag har nog missat, eller så har jag inte tittat tillräckligt noga på din blogg. Men du vill inte berätta mer om dig och din familj? Vet din dotter heter Olivia och att du har en stilig man. Vad jobbar ni med? Hur gammal är lilla oliven?
  Själv är jag 25årig tjej bostatt i Linköping.

  Beundrar din passion för mat, tänk om man bara kunde få ha sisådär 10% av den. hehe

  Stort tack för en fantastisk blogg.

 3. Ser ut som ni har haft en underbar jul. Snäll jultomte dessutom!

  Tänkte att du kan säkert ge mig svar på hur många gram vetemjöl det går på 1 dl…? Fick en kokbok i julklapp där vetemjölet är angivet i gram. Är sugen på att göra matmuffins med pesto och pinjenötter men saknar en hushållsvåg 🙂

  Tack för hjälpen 🙂

 4. Ser ut som en skön jul!
  Ja nu längtar man till nästa års julbord 😀
  Vad fin trollet var i sin klänning! Vad söt hon är med vagnen:))

  KRAM

 5. Ojojoj sicket dignande julbord!! Visst är det härligt? Och allt gjorde du själv? Gud jag hade varit ett nervvrak om jag skulle hålla julen med 14 pers haha. Är inte van vid sånt men har sagt att den dagen vi har hus så ska VI ha julen och då ska jag göra ALLT själv 😎 Önskar mig redan lycka till hehe. Är inte så där jättebra på att planera nämligen 😉

 6. Tänkte bara säga GOTT NYTT ÅR och tack för ett fantastiskt år med bloggen – du inspirerar! Ser fram emot att få se din nyårsmeny 😀 Kram Mona

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..