Fredagsmys på tu man hand

Lillstumpan, som varit lite hängig i dag efter vaccinsprutan, sover sött sen länge. Ute är det nästan 30 minusgrader!! Micke och jag värmer oss med brasan tänd, en stor plocktallrik och goda drinkar i soffan framför Lets dance premiären. Fler som tittar/tittade? Undra vem man ska heja på den här omgången :)

Plocktallriken bestod bla av prosciutto, olika salami, färsk ananas, brieost, manchego, diverse oliver, tsatziki, baguetter och fetaost. Och massor med creme balsamico. MUMS!! Smakade sommarminnen. Nu längtar jag faktiskt efter värmen!!!

ploo1

ploo2

ploo3

Önskar er en härlig fredagkväll och fortsättning på helgen!!!

 1. Stefan Ssauk är lite småsnygg så han får bli min favvo i år 😳

  Men du… Jag följer din blogg genom Bloglovin och det verkar inte fungera. Det har strulat länge, klickar jag på din bloggadress så kommer jag ingenvart. Sidan laddar och laddar, men inget händer. Och det är bara din blogg som strular (för min del). Måste alltid komma in hit genom att skriva adressen på ”det vanliga sättet”. Funkar det också, men glömmer bort dig ibland. Bloglovin är ju fantastisk, när det väl fungerar. Detta kanske är något du redan visste om, men jag ville ändå meddela dig.

  Din blogg är SÄ HÄR bra!

 2. Åååå….så mysigt!! Underbart att krypa upp i soffan och kura när det är så kallt ute. Vi har ”bara” -15 i Götet men är ruggigt kallt!! 😯

  Kollade andra halvan av Let´s Dance. Caludia var imponerande. Ingen som var jättedålig. Kan nog bli en kul säsong men sen räcker det va?! Finns det fler B-kändisar som kan vara med?!

 3. Åh så mumsigt 🙂

  Favvosarna blir nog Claudia Galli, Agneta Sjödin och Mattias Andreasson tror jag….hm, själv då?

  Kram kram /Å

 4. Vi åt oxå nåt liknande igår hemma hos våra vänner innan Let´s Dance. Nämligen deras ”Italienska buffé” bestående av olika soerters färska tortellini o ravioli, olika soerters lufttorkad skinka och salami, hemagjord pesto och en god sallad. Mums!

  Har inte riktigt hittat min favorit än, där va många både duktiga o roliga delatagare i år!

  Trevlig lördagskväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..