En kväll på Indigo

Godkväll! Hoppas ni äter gott och har en skön lördagkväll! Här hemma blir det myskväll i soffan framför Robinson (heja Jimmy!) och varsin stor pizza med extra allt :D

I går var vi däremot ute och åt med goda vänner på Indigo här i Örebro. Jag har aldrig varit där tidigare men hört talas om deras goda Mojitos. Och de var verkligen goda!!! Och deras tapas likaså. Vi beställde in 15 (!!!) rätter, hela bordet var proppfullt!! Sen åt vi och drack och hade himla trevligt. Och efteråt hann vi med ett par pub-besök innan vi tog taxi hem och avrundade med några omgångar tv-spel innan Johan & Linda knallade hem till sig. En toppenkväll helt enkelt!!

indigo1

indigo2

Riktigt bra Mojitos!!!

indigo3

indigo5

Min tallrik ser ut som ett slagfält, men det var JÄTTEGOTT alltihopa!

indigo6

 1. Å, Indigo är så mysigt och de har såååå god mat! Ska på Amano nästa lördag och deras mat går ju inte av för hackor heller!! Här har vi också tittat på Robinson och käkat kycklingenchiladas. Kul att Jimmy är med Robinson, har inte sett honom sen gymnasiet. Ha en fortsatt bra kväll!!

 2. Hej!
  Ser ut som att ni haft en riktigt super-kväll. Måste bara fråga var du köpt din snygga top (eller är det kanske en klänning?) Den är verkligen snygg…
  Ha en riktigt bra söndag
  /Tina

 3. Åh vilken trevlig kväll – maten såg supergod ut, drinkarna likaså! Och du är lika snygg som alltid! Va långt hår du fått! Är det ditt egna, eller har du gjort hårförlängning?
  KRAM och ha en fortsatt skön söndag!

 4. Det verkar som ni hade en trevlig kväll, det är en bra och mysig lokal. Det enda är nog att precis varenda rätt kommer direkt ur fryspåsen, det är lite synd även om de piffar till dem lite innan de åker ut på tallriken.

 5. Indigo var en favorit när jag bodde i Örebro 😛 Nu är det snart 4 år sen jag flyttade och vi tänkte åka dit någon helg rätt snart. Tänkte dock höra med dig om du har ngt bra tips på hotell och restaurang? Indigo är ju supergott, men det är svårt när både vi och våra vänner har en varsin 2-åring med 😉 . Så har du ngt tips på restaurang där dom små kan springa lite också, så vore det toppen 😀
  Ha en bra måndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..