MAX

Ett litet snabbmatstips. Just nu får man med ett Nicke nyfiken-glas i maxboxen (barnmålet alltså) på MAX. Olivia ääääälskar Nicke nyfiken! Gissa om hon är glad för sina nya glas :) Och jag med, tycker de är jättefina! Så vi lär besöka MAx ett antal ggr den närmsta tiden och bunkra.

max21
Fina fina glasen! (riktigt glas, inte plast)

max2
och fina fina dottern :)

max
Mitt favvo-mål: LowCarb burgare, lökringar, chilicheese, dipsåser (green garlic, sourcream & pepper) och ramlösa granatäpple!

Har ni någon favvo-burgare på MAX? Tycker det är lite lurigt att välja eftersom de inte har bilder på alla burgarna i menyn.. En del får man gissa hur de ser ut och vad de innehåller ;)

0

0 reaktioner på “MAX”

 • Matilda skriver:

  Kan tipsa om Nicke Nyfiken filmen som går på bio nu, var och såg den förra helgen, första gången för Elin :razz: verkligen jättekul! För övrigt gillar jag Friscon såklart och alltid SMÄLTOST till frittarna!

 • Mojjan skriver:

  Jag älskar Low carb bugaren. Dels för att jag inte direkt äter kolhydrater men också för att man faktiskt blir mätt. På andra hamburgerrestauranger så fattar dom inte om man ber om en hamburgare utan bröd.. Inte helt lätt att välja att äta som jag gör men på Max funkar det. :razz:

 • Camilla skriver:

  Åh fina glas, dax att gå till Max då tror jag!!! Jag brukar ta GI Burgare! Tycker faktiskt den är jättegod! Eller Frisco är mumma oxå…..sen ska vi inte prata om deras bea sås!!! ÅH my god, SUPER god. Den tar vi alltid. Sen tar mannen alltid chilicheese och jag och stora dottern brukar ta lökringar!!! MUMS nu blev man lite sugen faktiskt!
  /Camilla

 • Amanda skriver:

  Den vegetariska burgaren är gudomlig. Jag älskar den. Och pommes med vitlöksdip till. LOVE!

 • Men åh vilka fina glas! Tycker just Max kan ha lite halvkassa leksaker ibland, men det här var ju toppen! Får nog bli en tur dit i helgen då :mrgreen:

  Jag är skittråkig och äter alltid samma – originalburgaren. Men den är ju goood! Och lökringar var länge sen, måste nog slå till på det också. Så himla smarrigt!

 • malin skriver:

  Delifresh kyckling burgaren är jag såld på, färsk gurka och Mmm säger jag bara! Det är alla tiders! Taco dippen tycker jag otroligt god med=)

 • N skriver:

  Är född i sundsvall och kommer ihåg när man var liten och hade bumbibjörnsglas från max, dem saknar jag. De har haft den här återkommande glaskampanjen väldigt länge^^

  Maxbox för alltid! =D

 • Anna-Lena skriver:

  Jag gillar deras chrispychicken sallad med caesar dressing. Äter inte så ofta burgare. / Anna-Lena

 • Ida skriver:

  Fiskburgaren är verkligen super, lite mastig men vad gör det? :)
  Annars så gillar jag också originalmålet.

 • Marielle skriver:

  GI burgaren med kyckling är supergod, Man känner sig lite ”nyttigare” också. Mcdonalds äter jag aldrig på, här i Lule så gick Mcd i konkurs för några år sen för MAX är så mkt bättre.

 • Veronica skriver:

  MAX hamburgare är bara bäst :razz:
  Jag brukar köpa suprememål med lökringar, green & garlicdip och sourcream & peppardip … det är så gott!
  Jättegulliga glas och dom är lagom för små barnafingrar att hålla runt också :smile:

 • Sandra skriver:

  Det är så roligt, vi har helt samma smak! Sour Cream and Pepper is the shit! =) Men däremot är originalburgaren utstanding, men då är jag norrlänning i grund och botten och där fanns endast Max. Jag tittar ofta in i din blogg för att få inspiration, vad jag gillar att det är blandade rätter med mycket smak! Jag hoppas att du klurar ut Jack daniels-receptet snart för det är den bästa såsen!

  Tack för in inspirerande blogg och glädjande läsning!

 • Malin skriver:

  chili cheese OCH lökringar…burgare… vanlig danke!

 • Lina skriver:

  Deras vegetariska är sååå god :grin:

 • Annica skriver:

  Jag gillar kyckling classic-burgaren med lökringar, green garlic dipp och cola till det.

  Eller så kan man göra som jag gjorde idag. Beställa en Whopper :grin:

  Hur gammal är din fina Olivia? Jag har läst din blogg länge och minns att hon kom tidigare än beräknat. Min Alice blir 3 år i april och de ser ungefär jämngamla ut.

 • Elin skriver:

  Friscoburgare och bönsallad eller chilicheese! Mums!

 • Gnillib skriver:

  Eftersom jag är rätt tragisk och bara gillar hemgjorda hamburgare (snobbig, jag vet) så äter jag Chicken Nuggets på Max. Men de är å andra sidan supergoda! Och de där glasen var ju jättefina, ska nog åka in till stan och kolla efter såna till vår Nicke-diggare…

 • annah skriver:

  Tackar för tipset… Då blir det två boxar i helgen då.. en till Milton och en till Lykke-Lie (eller mig) ;)

 • Emma skriver:

  Jag gillar deras GI burgare. Är verkligen inte ett fan av GI mat i vanliga fall (jag tror på att äta allt ;) ) men det brödet är så mycket godare än vanliga.

  Jag åt grönsaksburgaren där en gång (i örebro faktiskt!) tyckte väldigt mycket om den också, men det har bara blivit en gång. Alla andra gånger jag varit där har jag varit alldeles för sugen på en vanlig med kött.

  Annars norrlänning som jag är, håller jag mig till Frasses! :smile:

 • Maria skriver:

  Jag är också såld på Max när det gäller hamburgare. Tom så illa att jag inte ens äter burgare på McD.
  Kör nästan alltid Maxmål med strips och smält ost. Det är så god vit dressing på den, istället för originaldressingen.
  Men de hade ett gästspel i somras, som var mycket gott, kommer dock inte ihåg vad den hette. Någon gräslöksdressing som var hur god som helst.
  Mums för det mesta på Max!

 • Anette skriver:

  Jag tycker bäst om MAX om man ska ha hamburgare.
  Oftast är jag så tråkig att jag tar Maxmål eller Originalmål.
  Men jag har ätit kyckling-målet också, det var panering på, också god.
  Sen tog jag alltid originaldip till men provade Blue Cheese en gång och nu är jag fast för den dippen! ;)
  Och så pommes till…Njamm..

 • Cissi skriver:

  Kyckling Delifresh burgaren är SÅÅÅ god! Vi föredrar MAX alla gånger framför McD.
  Är glutenintolerant och deras glutenfria bröd är verkligen jättegott.

  Ha en fin kväll!

 • Lina skriver:

  LowCarb-burgaren är min favvo, smarro smarro! :D

 • Jennie skriver:

  Chicken supreme! Mmmm… Men low carb-burgaren kör jag alltid med när jag måste bli lite smal :mrgreen:

 • Nina B skriver:

  De enda färdiga hamburgarna jag äter är de på MAX, brukar testa de små de har som kampanj för 15 kronor. Den i somras med bacon och lite i var super god.

 • :razz: Åh, äter så sällan på MAX… De där glasen skulle min 2 åriga dotter också bli helt förälskad i! :smile:

 • Diana skriver:

  Jag brukar alltid ta kyckling supreme, men jag byter den panerade kycklingen till en vanlig. Inte av nyttighetsskäl utan för att jag helt enkelt tycker det är godare. Och så potatisgratäng till!

 • Martina skriver:

  Har ingen Max i direkt närhet utan det blir BK eller MC när vi äter hamburgare. Nicke glasen var ju jättefina, blir lite irriterad på den ”skiten” som dom lägger i Kids-mealen på BK men det här var ju riktigt bra!

 • Veronika skriver:

  Green burger helt klart! :)

 • Liz skriver:

  Supreme gillar jag..fast ett måste är ändå smält ost till pommesen <3.. det är kärlek :P

  ..är dock också ett big fan av low carb burgaren!!

 • Elina skriver:

  Orginalburgaren slår allt :D Supreme och frisco är ju oxå god.. Och maxburgaren ! Haha

 • Susanne skriver:

  Har just ätit en Falafelburgare. Gud vad de är goda. :mrgreen:

 • Birgitta Regander skriver:

  Ja..om jag ska äta hamburgare så ska det vara på MAX :lol: Där smakar de som hamburgare ska göra. Min favvo är den där med nachos i..vet inte vad den heter och så lökringar såklart!! Fina glas till Olivia :grin: Tyvärr har vi 3,4 mil till närmsta MAX..så blir inte såå ofta vi är där!
  Håller tummarna att jag vinner en av dina Ahlgrens bilar påsar..har sett framemot den nya smaken :razz:
  Ha en fin kväll och helg med familjen!!
  KRAM
  Birgitta i ett evigt snöande Hörby, Skåne
  Sååå trött på snön nu..vill ha vår så man kan pynta hus och trädgård med härliga pasteller :lol:

 • Sara W skriver:

  Jag gillar Friscoburgaren bäst. Gott bröd, gott innehåll. Jag tycker att själva hamburgaren är saftigare på Max än på andra hamburgerställen. Mmm, det hade inte suttit helt fel med en Frisco nu…

 • Åsa/Smultron skriver:

  Veggoburgarna är favvon, mums vad sugen jag blev.

 • Karin skriver:

  Chili-cheese borde de ha varningstext på enligt mig. De är totalt beroendeframkallande! :mrgreen:

 • Mathilda skriver:

  Jag gillade Friscoburgaren innan men har förätit mig en aaaning efter att ha jobbat mitt emot Max Vasagatan i typ ett halvår. :mrgreen: Och den varma cheddarosten som dipp är ju läbbigt god. Skulle nog fasen kunna äta den till ALLT!

  KUL när de gör roliga glas för barnen som man faktiskt kan plocka fram utan att skämmas ihjäl. De där glasen (om man ens får kalla dem för det…) i plats är bara fööör tråkiga. McD hade förresten skitfina glas i glas (haha!) i somras i en massa olika färger. Jag lyckades dock tjata till mig ett gäng i limegrönt bara för att jag vill att det ska vara lite enhetligt. ;)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen