Njuuuuuut!!!!

njut
Ljuslyktor från Cult Design

Ni njuter väl av nuet?!! Det går inte i repris!!! Ta vara på de goda stunderna, vardag som helg. I kväll njuter jag med en massa tända ljus, kex med god ost, en iskall julmust och en sprillans oläst skvallertidning :)

Vad unnar ni er när ni vill skämma bort er lite och njuta av livet en helt vanlig vardag?

0

0 reaktioner på “Njuuuuuut!!!!”

 • Mia skriver:

  Då blir det oftast en stund på tu man hand med maken, med 2 barn och ett tredje på väg, är det lyx att bara få sitta ner och prata över lite god mat. :)

 • Annika skriver:

  Kex, julmust…. LCHF?! :wink:

 • Therese skriver:

  Hej, vilken fin ljusstake, vart har du köpt den (vill köpa en likadan) ??

 • Sara skriver:

  Jag är för dålig på att njuta i vardagen :roll: stressar alldeles för mycket. Får lov att bättra mig rejält på den punkten. Imorgon ska jag på hälsokontroll genom jobbet och förhoppningsvis finns det tid att prata om min stress :wink:
  Det ser och låter iaf underbart gott med ostkex och julmust, två favoriter hos mig :lol:

 • Jag njuter av livet i stort sett varje dag på ett eller annat vis. Inga måsten, bara ha det bra! Ikväll ska jag gå och köpa sushi och ha en ego-kväll och chef över fjärrisen. Mannen är på vift…. :lol:

 • Kajsa skriver:

  Jag unnar mig en massa cupcakes!! Livet är för kort, helt enkelt…

 • Kattis skriver:

  Vart har du köpt dina fina ljusstakar med citat? Jättefina

 • Finna skriver:

  Håller helt klart med – och vi är rätt på att njuta och framför allt MYSA här hemma! Gillar att duka och lägga upp fint på tallriken, även en vanlig vardag. Och ett glas vin mitt i veckan ibland är inte fel! KRAM!

 • Birgitta Regander skriver:

  Eftersom min man Micke är ledig på fredagarna så brukar vi också ha torsdagsmys..men sen blir det ju även fredagsmys med Let´s dance och lördagsmys med ngn bra film :grin:
  Håller med dig Victoria man ska passa på att njuta och mysa..finns så mkt elänade i livet som snabbt kan förändra ens vardag!!
  Vi har nu i veckan myst på hembakade frallor och tekakor med gott pålägg, recepten hittade jag hos Jessica på http://[email protected]! Annars brukar vi mumsa på ostbricka o grönsaker med dippa eller varma nachos i ugn med grönsaker, tacosås och ost. Man kan ju mumsa på så otroligt mkt gott och du Victoria har ju så mkt gott här :lol:
  Ha en underbar helg!
  KRAM
  Birgitta Regander i Hörby, Skåne

 • Anna skriver:

  njuter av ett välstädat hem just nu .. färska tulpaner ..friska barn … givetvis en god choklad kula (lindht)…

  njuter även när jag väl har bestämt mig vart vår semester resa ska gå nu ivår (har velat rätt länge vart vi ska ) …

  Ha en bra dag

 • Agnetha skriver:

  Hm, det är lite olika. Men igår kväll blev det Ris a´la Malta med apelsinbitar i, lagom med vaniljsocker o lite vanligt socker. Mmmmmmm, så gott…Annars instämmer jag med Lina – vin, god choklad el en bra tidning. Naturligtvis tända ljus. Det är viktigt. Både inne och ute. Att mötas av en tänd ljuslykta när man kommer hem på kvällen….. :smile:

 • Annica skriver:

  Helst med en burk Ben&Jerry`s underbara glass!

 • Lina skriver:

  Oerhört sant! :)
  Jag unnar mig god choklad, ett glas vin eller köper mig en härlig tidning och bara slappar i soffan. ;)

 • Malin skriver:

  !!!
  Vad jag unnar mig när jag har tid.
  Hmm.

  Det är nog en hemma gjord fruktcoktail med vanlig glass sidan om.
  Hur gott som helst, och efter barnen somnat så gör jag den mer än gärna.
  Annars har jag 2 vilda fruktmonster hängandes över skålen! :D

 • Susanne skriver:

  Åh vad mysigt! Jag tycker att man ska lyxa till det ofta :D

 • Nicklas skriver:

  Idag blev det fryst yoghurt med jordgubbar och krossad daim! :D
  Annars brukar det vara kanske en liten godispåse eller en god bakad kaka :lol:

 • Susanne skriver:

  Bra sagt! :smile:
  Just nu njuter jag av lugnet och tystnaden efter att äääntligen fått nattugglan Viggo att somna. :wink:

 • Linda skriver:

  MUMS :smile:

 • Diana skriver:

  Haha, det citatet nämnde jag i min blogg igår! Vi har det på jobb och det är mitt favorithatcitat. :)

 • Fru Matglad skriver:

  SÅ sant! Men ikväll har alla ramlat in på olika tider, så ingen riktig myskväll i kväll hos oss…men i morgon kväll blir det nog liiiite mys. Vi brukar ha torsdagskvällen som en liten myskväll. Då är alla samlade, sen kommer helgen och då skall tjejerna alltid (nästan) iväg på var sitt håll…stämmer helt in i detta…njuuut!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen