Fredagsmiddagen…

.. blev inte helt otippat plockmat ;)

plo1

plo2

Nån som missat att det är min favorit??? 😉

 1. Hej, du har verkligen en jätteinspirerande blogg! All mat ser fantastisk ut! Det jag tänker på är att det verkar som det är ganska så dyr och festlig mat ni äter, även till vardags. Jag förstår ju att mat är ett av dina största intressen, men får man fråga hur mycket pengar du/ni lägger på mat i månaden?

  Hälsningar
  Karin

 2. Och jag gick igenom ett par år av din blogg igårkväll… 😉 Var på ICA imorse och köpte på mig av väldigt mycket!!! ”Plockmat” bland annat såklart =)

 3. Mmm ser jättegott ut. Vi ska äta något liknande ikväll 🙂 längtar.. Just nu pågår bak hos oss.Min son fyller också snart, samma dag som du faktiskt (29/1). Testar också att baka dina frallor.

 4. ser helt galet gott ut! efter bara en macka till lunch idag vattnas det i munnen! här blir det köpepizza tillsammans med goda vänner ikväll. inte helt fel det heller 😛

  Trevlig helg!

  Kram Ida

 5. du som är insatt i en matblogg.jag har gjort en blogg om viltrecept,tänkte höra med dig om du har några tipps,eller om du tycker den är godtjänd som blogg.man kanske kan klämma in något mer som är intresant just om mat.www.viltrecept.blogg.se
  det här var en bra sida.lycka till.M.V.H jag

 6. Den där plockmaten är nästan identisk med vad vi ska smarra i oss ikväll:-). Så gott!!! Vi har precis varit ute och gott en långpromenad så jäklar vad här ska frossas ikväll;-).

  // Kramen grannen

 7. Ååå så smaskigt. Men hur gör du med kycklingklubborna, gör du dem själv med marinad och så eller köper du färdiggrillad och vilket märke rekomenderar du i så fall?

 8. Så gott det är med plockmat, jag är också en ”plockmatsälskare”, dessvärre går ostar,ägg och smör bort för mig då jag har lite förhöjt LDL(ont kolesterol) så jag måste äta sunt. Små trist när man är 1,68 lång och bara väger 49 kg att inte få äta sånt man tycker man skulle kunna! Tack för en underbar blogg!MVH/Lotta

 9. Det var mycket mat på en och samma tallrik!
  Men plockmat, finger-food, tapas, eller vad det nu heter världen över, är verkligen roligt att äta. Inte bara roligt förresten. Gott också. Och spännande är det att sätta ihop en plockmatsmeny.

 10. Ser riktigt gott ut. Tror jag ska göra detsamma på fredag. Perfekt när mannen jobbar till 21.00…
  Måste också passa på att säga tack för att du alltid tar dig tid att svara på alla kommentarer. Det uppskattas verkligen.
  Ha en bra måndag.
  /Tina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..