Önskelista

Jag fyller snart år!! På fredag närmare bestämt (29/1). Jag äääälskar att fylla år!!!! Jag blir aldrig för gammal, födelsedagskänslan infinner sig direkt på morgonen så fort jag slår upp de blå och sitter i hela dagen. Bästa dagen på året!! :D Som vanligt består önskelistan mest av saker till köket och matlagning.. I år går önskefärgerna i rosa, ljusgrönt och turkost! Som tex:

kivi
Kivi-lykta

rice2
Ugnsform från Rice

mateus1
Porslin från Mateus

lecreuset
Hjärtformade ugnsformar från LeCreuset

rice
Ugnsform från Rice

village
Litet tårtfat och kökshandduk från Village

mortel1
Mortel från Jamie Oliver

ahlensskal
Skål från Åhléns

ahlensgodis
Åhléns

Annars är ju presentkort en himla bra present ;) Särskilt i favoritaffärerna CE, Finrummet, Nice presenter, Village och Åhléns.

0

0 reaktioner på “Önskelista”

 • Viktoria skriver:

  Alla former och skålar från LeCreuset är helt underbara. Jag vill gärna ha de hjärtformade mindre skålarna. Perfekt tacos/plockmat skålar.

 • Therese skriver:

  Åhh vart får man tag i ugnsformarna från Rice? Är ju superfina!

 • Hi, hi, vi fyller NÄSTAN år på samma dag! Jag fyller år den 28:e. Mannen frågade mig idag vad jag önskade mig, men jag skulle gärna slippa o fylla år, vill inte bli äldre. Så jag inbillar mig att om jag inte firar min födelsedag så fyller jag inte år, liksom. Knäppt :-D

  Grattis i förskptto hopas du får många fina presenter!

 • Karin skriver:

  Skönt att veta att de är fler vuxna som vågar stå för att födelsedagar är det bästa som finns!

  Lär aldrig glömma att det är din födelsedag då jag har inte mindre än 3 (!) nära familjemedlemmar fylla samma dag. Min man, min syster och min systerson har alla samma födelsedag (29 januari).

  Kommer sända en tanke till dig när vi firar med tårta där hemma, som i år ska bli en riktig chokladbomb!

  /Karin i Uppsala

 • Eva skriver:

  Hejsan!!
  Hittade din fina sida när jag sökte olika recept. Du har en en del goda recpt som nog e värd att testa nån gång framöver. Jag fyller oxså år på fredag… (å de gör även Oprah Winfrey) så jag är ute å letar lite recept på olika tårtfyllningar, vill göra nåt med lime/citron och mascarponeost.
  Tack för en bra sida!!

 • Millan skriver:

  Din önskelista är ju riktig inspiration för oss andra också!

 • FridaChristina skriver:

  Rice formarna är underbara! Ett STORT vill ha!

 • Karin skriver:

  Wow, vilka snygga ugnsformar! Hoppas du får allt du önskat dig! :-)

 • Gunilla Konrad skriver:

  Åh, den där ugnsformen är helt ljuvlig! Men jag skulle vilja ha den i plåt! Inte som ugnsform då utan mer som burk. I hjärtform. Började bli helt kär i burkar igen efter Söta sakers tekaksburk http://sotasaker.com/2010/01/23/nyttiga-tekakor/

 • Caroline skriver:

  Haha jag är likadan på mina födelsedagar :) Och på julafton ska vi inte prata om det. Min familj säger att jag är värre än barnen :lol: Och det stämmer nog :P

 • Anette Dahlin skriver:

  En mycket bra dag att fylla år på :grin: jag fyller också år på fredag och jag tycker inte heller man blir för gammal för det. jag blir 24 för trettonde gången eller nåt :mrgreen: Hoppas du får en trevlig födelsedag.Det ska jag ha!

 • Linda skriver:

  Det lilla tårtfatet från Village var jag nära att köpa idag det är jättefint!Älskar allt som går åt det ljusgröna hållet, speciellt nu när det går mot vår. Måste passa på att tala om för dig att du har en jättefin blogg med super recept och vackra bilder! :razz:

 • ElinJ skriver:

  Åååh, porslinet från Mateus var verkligen huuuuuuur fin som helst! Grattis i förskott :)

 • Zandra skriver:

  Jag har den rosa ugnsformen. Helt underbar är den :) Fick den i juklapp faktiskt.

 • Lina skriver:

  Hej viktoria!

  Stort grattis i förskott på födelsedagen!! Man kan aldrig bli för gammal att fylla år, födelsedagar är och förblir stora! :D

  Vet du var man kan finna ugnsformen ifrån Dice? Eller Mateus serien? Är verkligen svag för dem!

  ha en mysig helg med familjen!

 • Martina skriver:

  Ugnsformarna från Rice är skitfina :razz:

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen