Önskelista

Jag fyller snart år!! På fredag närmare bestämt (29/1). Jag äääälskar att fylla år!!!! Jag blir aldrig för gammal, födelsedagskänslan infinner sig direkt på morgonen så fort jag slår upp de blå och sitter i hela dagen. Bästa dagen på året!! 😀 Som vanligt består önskelistan mest av saker till köket och matlagning.. I år går önskefärgerna i rosa, ljusgrönt och turkost! Som tex:

kivi

Kivi-lykta

rice2

Ugnsform från Rice

mateus1

Porslin från Mateus

lecreuset

Hjärtformade ugnsformar från LeCreuset

rice

Ugnsform från Rice

village

Litet tårtfat och kökshandduk från Village

mortel1

Mortel från Jamie Oliver

ahlensskal

Skål från Åhléns

ahlensgodis

Åhléns

Annars är ju presentkort en himla bra present 😉 Särskilt i favoritaffärerna CE, Finrummet, Nice presenter, Village och Åhléns.

 1. Hej viktoria!

  Stort grattis i förskott på födelsedagen!! Man kan aldrig bli för gammal att fylla år, födelsedagar är och förblir stora! 😀

  Vet du var man kan finna ugnsformen ifrån Dice? Eller Mateus serien? Är verkligen svag för dem!

  ha en mysig helg med familjen!

 2. Det lilla tårtfatet från Village var jag nära att köpa idag det är jättefint!Älskar allt som går åt det ljusgröna hållet, speciellt nu när det går mot vår. Måste passa på att tala om för dig att du har en jättefin blogg med super recept och vackra bilder! 😛

 3. En mycket bra dag att fylla år på 😀 jag fyller också år på fredag och jag tycker inte heller man blir för gammal för det. jag blir 24 för trettonde gången eller nåt :mrgreen: Hoppas du får en trevlig födelsedag.Det ska jag ha!

 4. Haha jag är likadan på mina födelsedagar 🙂 Och på julafton ska vi inte prata om det. Min familj säger att jag är värre än barnen 😆 Och det stämmer nog 😛

 5. Hejsan!!
  Hittade din fina sida när jag sökte olika recept. Du har en en del goda recpt som nog e värd att testa nån gång framöver. Jag fyller oxså år på fredag… (å de gör även Oprah Winfrey) så jag är ute å letar lite recept på olika tårtfyllningar, vill göra nåt med lime/citron och mascarponeost.
  Tack för en bra sida!!

 6. Skönt att veta att de är fler vuxna som vågar stå för att födelsedagar är det bästa som finns!

  Lär aldrig glömma att det är din födelsedag då jag har inte mindre än 3 (!) nära familjemedlemmar fylla samma dag. Min man, min syster och min systerson har alla samma födelsedag (29 januari).

  Kommer sända en tanke till dig när vi firar med tårta där hemma, som i år ska bli en riktig chokladbomb!

  /Karin i Uppsala

 7. Hi, hi, vi fyller NÄSTAN år på samma dag! Jag fyller år den 28:e. Mannen frågade mig idag vad jag önskade mig, men jag skulle gärna slippa o fylla år, vill inte bli äldre. Så jag inbillar mig att om jag inte firar min födelsedag så fyller jag inte år, liksom. Knäppt 😀

  Grattis i förskptto hopas du får många fina presenter!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..