En fabulous tjejhelg!

I lördags anlände ett gäng glada tjejer till Örebro, Karin, Sigrid, Eva K, Eva W, Eva G och Helena (Sara blev tyvärr sjuk på morgonen – vi saknade dig!).

En liten nostalgitripp till Campus först (Vi träffades i Örebro en gång i tiden när vi alla pluggade vid Örebros Universitet) och sen åt vi lunch på Pacos. Testade deras tacosallad och den var oväntat god, riktigt jättegod faktiskt!! Kryddig god kyckling, sallad, salsa och gräddfil serverades i en skål gjord på friterat tortillabröd. Mums!!

tm1

tm2

Efter lite pladder, piffande och skålande så var det dags för middag.

Jag serverade en 3 rättersmeny som såg ut så här
(drycker inom parantes):

förrätt: kräftsoppa (KWV Roodeberg White 2007 nr 32155)

huvudrätt: fyllda kycklingfiléer med risotto och örtolja (receptet kommer i ett eget inlägg)(Villa Puccini 2004 nr 32417)

efterrätt: vit vhokladmousse med basilikamarinerade jordgubbar och kardemummaströssel (Château Menota 2006 nr 4087)

Blev uppvaktad med superfina presenter!

tm5

tm6

Det snygga kortet var lite likt va?! 😉

I paketen gömde sig 2 ostronskålar i beige (Mateus), 4 rosa tallrikar (Mateus) och ett frågespel ”Tjejmiddag” som vi lekte under middagen och fick oss många hjärtliga skratt!! Kan verkligen rekomenderas till tjejmiddagar! Toppenpresenter, blev sååå glad!! *stor puss på er goa tjejer!*

Lagom till middagen anlände Ellinor och lilla söta Sigrid! Och av dem fick jag även en tack-för-lånet-av-mammakläder-present (det hade ni inte behövt gumman, men tusen tack!) i form av en underbar rosa skål med lock (från Mateus, börjar ni ana att jag älskar Mateus??!! 🙂 ) och en påse med favoritpralinerna från NK ni vet som jag i bland längtar mig gråtfärdig efter! Gulle du Elli!! *puss på dig*

tm7

tm8

Efter middagen blev det Sing Star ABBA för fulla halsar 🙂 Spelet protesterade med rundgång några gånger, jag vet inte hur vi ska tolka det 😉 men kul var det! Och sen fortsatte kvällen vidare ut på stan för de som orkade där vi slog klackarna i taket på Ritz by Badhuset och avrundade med ett besök på Burger King framåt småtimmarna.

tm9

tm10

Söndagen gick i lugnets tecken kan man säga 🙂 En brunch framför reprisen av Robinson och en tjejfilm i soffan med ett gäng utslagna tjejer. En toppen helg från start till slut!!

 1. Vilken helg!! Vilken mat!! Och vilka presenter!! Känner att jag oxå vill fylla år och önska mig en massa Matteus. Har lite assietter och djupa skålar men vill ha mer!!! Ostronformarna känns väldigt användbara!

  Visst är tjejhelger underbara?!! Har två st framför mig med två olika tjejgäng!! 😛

 2. Oj vilken rolig helg 🙂 Jag har också pluggat i Örebro (det är därför jag och min familj + 1 familj till har bokat in en weekend där nästa helg). Trivdes så bra i Örebro! Jag pluggade där 00-06 och läste systemvetenskap, vad pluggade du?

  Svar:
  Vad kul, hoppas ni får roligt 🙂 Jag läste företagsekonomi och rättsvetenskap!

  /Victoria

 3. Hej igen!
  Åhh vilken kanonhelg ni verkar ha haft!:-) Som sagt, älskar oxå Mateus!! Vi var på Ritz i fredags och partajade loss, riktigt skoj!!

  Åhh vad trist att lilltjejen är sjuk, barnbaciller är ju inte att leka med så jag hoppas du klarar dig! Absolut kan vi höras lite längre fram, hojta till när ni är friska!:-)

  Landgångsbröden köpte jag på Parkhallen, brukar handla där när man vill ha lite ‘lyxigare’ saker som ju tex inte Willys har, som färska räkor bl.a, mums! Kollade dina gamla inlägg på smörgåstårta och såg att vi gör ungefär likadana, följde ett recept som min mor alltid gjorde när jag bodde hemma,*ler*.

  Må gott och krya på er (Olivia) nu!

  // Kramenkram grannen

 4. Haha, vi åt också den kycklingen och den risotton i lördags! Fast vi hade ”bara” min mormor på middag, ingen Singstar och absolut ingen utgång. Mormor är 84 år. :mrgreen:

 5. Ps. Jag kan vaaarmt rekommendera Sunwing Alcudia, helt lovely!! 😆 Men dock kunde jag inte vänta så länge som till slutet av sommaren så nu är en weekendresa till Milano oxå bokad till i slutet på maj, hihi…

  Gran Canaria lät ju inte heller helt fel 🙂 …

 6. Åh, det lät som en toppenhelg 😉 Tjejhelger är supermysiga, har en tjejkväll inbokad i april, längtar sååå!!!!
  Och menyn lät ju görsmarrig, speciellt huvudrätten.
  Mateusserien är ju sååå fin, kommer garanterat önska mig fat/skålar därifrån när jag fyller år.

 7. HÄRLIG tjejbalkuns!! Åh vad jag älskar tjejfester!! Jag ska ha en hos mig den 20 feb fast vi blir 17 st!!!!

  Underbara presenter, lätt avis! Det där spelet såg najs ut!!!

 8. Vilken mysig helg, underbart med tjejhelger. Jag åker på tjejhelg till Norge om en månad, min bästa vännina bort där, skall bli sååå himla mysig. Vi skall äta massa god mat och gå på ”tur”. Ha en underbar vecka!
  /Anna-Lena

 9. Jag har oxå bott och studerat i Örebro. Har sedan examen 06 haft tät kontakt med 2 kursare då vi turnerar Sverige runt och umgås 😛 Kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..