Feedback

Uppdaterat 100205 12.50 Nu fungerar sökfunktionen ni ser längst till höger på sidan! Dock fastnar alla bloggar här på bloggfamiljen i den, men ni ser ju vem som är författare till resp inlägg. Som det är nu ser man bara rubriken på inlägget, men förhoppningsvis hittar ni det ni söker iallafall. Ev kommer det bli ett annorlunda upplägg på sökfunktionen snart.. Återkommer om det.

Ang länkar till era bloggar/hemsidor i era kommentarer. Hela medlemsfunktionen håller på att byggas om så snart kommer ni kunna ha länkar och bilder och en massa info om ni så önskar. Återkommer om det med 🙂

Jag får fortfarande inte era kommentarer till min mail, men det hoppas jag går att åtgärda så jag inte missar några kommentarer och kan svara er på mail!

Tack för alla hälsningar i bloggen! Jättekul att höra i från er, gamla som nya läsare!!

Tyck gärna till om ni saknar nåt här i bloggen. Jag vet att många t.ex. efterfrågar den gamla sökfunktionen där man kan söka på ord/recept på sidan och det gör jag med! Förhoppningsvis går det enkelt att ordna.

Vad saknar ni mer?? Är det något som ser knasigt ut eller inte fungerar? Bloglovin har jag kontaktat och förhoppningsvis blir det rätt med adressen där snart (som det är nu får man upp alla inlägg och inte bara matplatsens har jag förstått?). Några hade problem med att registrera sig här men det tror jag funkar nu? Något annat?

Sen får ni såklart gärna tycka till om nåt ni tycker är bra med 🙂 och kom gärna på tips om vad ni vill ha mer av, bakat, godis, långkok, restaurangtips, nya produkter, vardagsliv, tävlingar, vad som! Om ni inte gör er hörda vet jag inte vad ni gillar så passa på. 😉

tulip1

Någon mer som längtar till våren nu?! För det gör jag!!

 1. Så underbart att se tulpaner !! Blir varm ….
  Sökmotorn måste fungera snart ! Måste erkänna att hemsidan känns lite mer ”rörig” nu … men jag kanske inte är så van än.

 2. Vardagsliv och ”vanlig mat” blandat med restaurangtips och ”Posh”a middagar är en skön mix. Och det är ju det du kört med tidigare så keep it up. Ibland har du även inredning och det gillar jag:)

 3. Älskar din blogg, blir inspirerad hela tiden!!! Sökfunktionen tycker jag fungerar iaf, kanske inte exakt som tidigare men helt ok! Fortsätt att inspirera alla med din härliga matlagning!

 4. helenao: jag har själv inte hunnit vänja mig än men det är säkert en vanesak 🙂 och förhoppningsvis får vi sökfunktionen att fungera så blir det enklare att hitta det man letar efter.

  Ulrikas Mat: tack vad kul att höra 🙂 och kul att gillar inredning med, då kan jag smyga in lite sånt med gott samvete för jag älskar inredning!

 5. MarieM: tack 🙂

  Mickelina: Tack 🙂 den generella sökfunktionen på sidan fungerar på inlägg skrivna fr.o.m att bloggen flyttade in, men i arkivet finns hundratals recept som inte fastnar i den sökmotorn. Förhoppningsvis går det att kombinera!

 6. Vilken härlig tulpanbukett, längtar till våren!
  Tycker defenitivt du ska köra på i samma anda som på Matplatsen.org. Sedan var det någon som tyckte du skulle ha med lite mer inredning, kan bara instämma, då inredning är ett stor intresse!
  kram,Anna

 7. Hej! Jättekul att din blogg uppmärksammas. En kanske lite knepig grej att ordna är att alla dessa bokmärken jag sparat till olika recept nu är trasiga. Och så detta med bloglovin då, superstörigt!! Idag åt jag din kyckling med ost med sås på grädde/creme fraiche/buljongtärning. Sååå god sås 🙂

 8. Längtar efter våren jätte mycke, har inte haft så här mycke snö på ja vet inte hur många år så våren är SÅ efterlänktad.
  Jag har problem med att logga ut, går inte. Står bara error :S och jag är fortfarnde inloggad om ja går in på sidan senare även dagen efter. men det fixar sig nog 🙂
  Jag vill gärna se mer helgmysrätter skulle vara kul 🙂 och vardagsrätter 🙂

 9. Välkommen!

  Jag skulle önska ett superrecept på köttfärsås… har verkligen tappat all inspiration och hoppas att du kan hjälpa mig 🙂

 10. Hej,
  Såg att någon hade problem med att logga ut från Bloggfamiljen, och så är det för mig också.

  Härliga vårblommor 🙂

 11. Ja gud ja! VÅREN…. Vi har ca 50 cm snö här nere i småland så våren känns som lååångt borta! Längtar och vårpysslar inne iaf ;))
  kram

 12. Jag tycker du ska fortsätta som innan! 🙂 Blanda vardagsmat med söta bakverk, restaurang, inredning och det är alltid kul att läsa om din familj. Fortsätt som innan alltså!! 🙂 Däremot så valde jag att läsa månad för månad igår och på många månader så visas bara två inlägg. Om det går kan du ju lägga in fler recept på varje sida.

  Våren känns långt bort tycker jag. Var sak får ha sin tid, men tulpaner piggar verkligen upp. Det känns lite konstigt att fåglarna kvittrar när man är ute på morgon-hundpromenaden, känns lite dubbelt eftersom det är så mycket snö överallt. 🙂

  http://fridaskok.wordpress.com

 13. Nu är jag med på banan igen. =) Jag hoppas att din blogg fortsätter lika bra som den tidigare varit. Kul med lite gott och blandat.
  /Anna-Karin

 14. hej viktoria!
  jag tycker den här sidan är kanonbra och lättöverskådlig!:-) dock saknar jag att man inte kan klicka sig vidare till andra hemsidor/bloggar som man kunde förr. eftersom jag själv bloggar så är det ju alltid kul att hitta till andra inspirerande bloggar, hihi…

  och självklart får du gärna skriva mer om heminredning, du har mitt stöd till 100%;-)).

  // kram britagrannen

 15. Hej Viktoria
  Vilken under blogg du har. Jag skulle vilja ha lite mer dukningstips om man nu får önska sig något.
  Trevlig helg

  Eva

 16. Juliaisac: ja det saknar jag med, ska genast se om det går att åtgärda!

  Eva1: visst får man önska sig dukningstips, jag älskar att duka fint!

 17. Jag saknar att man kan klicka på namnen för att komma till kommenterarens blogg. Ett bra sätt att upptäcka nya bloggar tycker jag!!

  Vilka underbara tulpaner!!!

 18. Sofie mumsfillibabba: ja det är många som saknar den funktionen, även jag!! Förhoppningsvis går det att ordna!

  tulpaner är verkligen underbart. Jag brukar köpa till lite blåbärsris och sticka ner, dels är det fint och dels håller sig tulpanerna raka och snygga med lite stöd i stället för att slänga sig över vasen åt alla håll 😉

 19. Jag saknar att lätt kunna skriva ut recepten utan att få med en massa annat från sidan. Det kunde man i och för sig inte innan heller, men det skulle underlätta om man vill prova att laga rätterna, och inte har tid och sitta och klippa och klistra i Word. 😉

  Gillar annars recepten och texten! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..