Sen fredagsuppis

Har precis lyckats hålla mig vaken till röstningsresultatet i Lets Dance 😉 men numera är det ju så kul mellanunderhållning av serien Solsidan så nu somnar man inte i första taget! Nu ska vi bara försöka få lilla fröken vill-inte-sova att somna om så jag äntligen kan få lägga mig. Det har blivit alldeles för dåligt med sömn denna vecka, kombinationen förkyld Olivia och byte från spjälsäng till stor säng har satt sina spår.. (att gå upp och tända lampan mitt i natten och leka med sina leksaker är tydligen vääääldigt kul)

Hoppas ni haft en skön fredag!! Många av er hade ju goda middagar planerade iallafall, tack för att ni delar med er!! Här hemma blev det räkor i stora lass, följt av ostbricka och tillslut chokladpudding med vispgrädde och färska vinbär. Minimal arbetsinsats i köket men ändå supergott, me like!

fre

Fredagens outfit. Klänning från Gina Tricot, örhängen BIKBOK.

 

och kvällens middag. Räkor i stora lass!

och kvällens middag. Räkor i stora lass!

fre4

I morgon smäller det! Melodifestivalen går av stapeln, och jag äääälskar schlager och allt där i kring! Ser verkligen fram emot detta! Gör ni?? Är ni schlagerfantaster? Kommer ni titta?  Dagen till ära är vi bortbjudna på fest, så det blir till att damma av något riktigt glittrigt i garderoben, för det hör ju till! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂
 1. Så härligt ! Vi åt älgskav men dock ingen efterrätt. Imorgon åker vi till fritidshuset och där kommer vi att grilla oxfilé med lite smått och gott !! Ha en skön helg !

 2. Å jag har varit jätte sugen på chokladpudding länge nu 😉 Men har ni smakat Ballerina kladdkaka? (Inte för att det är hembakat, men ändån) Supergoda! Tips till lördagsfrosseriet! 😉 JAG ÄLSKAR SCHLAGER! Vilka hejar ni på ikväll? Ps. Fin klänning, är den ny?

 3. annabelle: tack, klänningen är alldeles ny och finns i butik nu!! I kväll hejar jag på Jessica, Ola och Salem al Fakir. Men jag har inte lyssnat på låtarna ännu så allt ändrar sig säkert i kväll 🙂 brukar aldrig lyssna i förväg utan vill höra låtarna för första gången i direktsändningen!

 4. Jättefin klänning.. Jag bara älskar schlager och bara längtar tills ikväll. Ikväll lagar vi fläskfilé med rotsaker i ugn med ädelsås. Kanske chokladpudding till efterrätt..
  Ha en skön lördag.

 5. Älskar melodifestivalen men höjdpunkten är finalen i globen samt Eurovision. För kvällen hade jag bokat in ett biobesök innan jag visste att det var melodifestivalen så jag kommer att missa men jag får väl överleva. =)

 6. Nu är jag också medlem! 🙂
  Oj, lilla stora Oliven…förstår att det inte är helt lätt med ny säng som man kan hoppa i och ur själv…fasar för den dagen här hemma… 😉
  Jag fick bara se halva Solsidan igår…hrmf…vi kompromissade…det var såklart TRAV (!!!???) samtidigt på en annan kanal…
  Ha en nice schlagerkväll!
  Pussåkram från Bollebygd

 7. maxiander: Manchego är en spansk hård ost gjord på fårmjölk 😉 (den på bilden med balsamvinäger ringlat över) Visst är det gott!

  ulanbulan: ja njut av spjälsängen 😉 i natt var det spring 3 timmar nonstopp, ser ut som ett spöke i dag!

 8. Fin klänning! Blir nog besök på Gina T!!I kväll gör jag kalvschnitzel, kanske klyftpotatis till. Följer er andra i efterrätt, chokladpudding.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..