Biopremiär och McDinner

I förmiddags åkte vi in till stan och gick på bio! Biopremiär för Olivia (om man inte räknar barnvagsnbio när hon var bebis) som tyckte det var jättespännande, och framför allt kul med popcorn och tablettask (som hon matade oss med, själv tycker hon godis är bläää??). Vi såg spöket Laban, men det var nog tur att den bara var 45 min lång, efter 35 minuter blev det lite tråkigt att sitta still ;)

bio1

bio2

Till middag blev det något så påhittigt som McDonalds 😉

Dubbel cheese, pommes, lökringar, cheddardipp och jordgubbsmilkshake till mig.

Dubbel cheese, pommes, lökringar, cheddardipp och jordgubbsmilkshake till mig.

Dubbla gurkor!! Huuu

Dubbla gurkor!! Huuu

Glömde att be om en dubbelcheese UTAN gurka. Självklart fick jag två. Jag kan bara inte med den där gurkan McD har i sina burgare!! Men det finns väl två läger 😉 Vilket tillhör ni? FÖR eller EMOT gurkan i hamburgarna???

 1. Nej gurkan är ingen höjdare! Men enklast att bara peta bort, istället för att stå och vänta på att de ska göra en utan. Jag tycker heller inte egentligen att ketchup gör sig så bra på burgare? Hellre dressing tycker jag!

 2. Nä, utan gurka ska det vara! Jag tycker den är ruskigt äcklig och jag har inget emot inlagd gurka i vanliga fall.

 3. Gurkan kan jag vara utan. Vi gjorde dock ”din” hemmagjorda hamburgare igår, KANON GOD… Just nu står chokladfondanten i ugnen, mums.

  Ha en trevlig ”glitter”kväll.

  Kram Anna-Lena

 4. Till min sambos förtret så älskar jag Max och alla som kör utan gurka, tomat, ketchup och senap, som finns på vissa ställen, bara ”plain” sallad och dressig, ev lök *mums* sen att Mc Donald har både ketchup och gurka + att deras ost och dressign(dom få hamburgarna man får det i) smakar pyton, jag tar oftas bara pomme när jag måste äta på Mc Donalds, trist nog

 5. Jag är heeelt emot den dära gurkan, den kan dom gott skippa…….

  Mysigt med bio ,förresten, och vilken söt tröja Olivia har på sig. Den var det farligt nära att jag köpte när den fanns i Meandi:s sortiment.

 6. Nja, gurkan känns väl sådär i Mc Donken, jag håller med!

  Mysig dag ni verkar ha haft ialla fall!:-)

  Vi hörs!;-)

  // Kramen grannen

 7. Förstår vad du menar med gurkan där, men jag är nog ändå för faktiskt…

  Mysigt att kunna gå på bio med lillfisan! Äntligen får man ett giltigt skäl att gå på alla roliga barnfilmer liksom. 🙂 Längtar tills Nora blir lika stor!

  Kram kram

 8. Men EMOT såklart!!
  Jag kan inte förstå hur en gurka – som vanligtvis är så god och användbar! – kan bli så grymt äcklig som på McD´s burgare…. ännu ett mysterium 😀

  Ääääntligen har jag lyckats logga in och lägga mig i igen :D:D:D

  Så fint det har blivit här!!
  Kram
  Sussie


  Svar; ja visst är det ett mysterium. och i just McDs hamburgare bara, i tex Burger Kings älskar jag gurkan!! 🙂

  Victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..