Ny smak!

Sprang på den här i affären och kunde inte låta bli. Loka krusbär/päron. Jag brukar testa de flesta nya smaker, älskar bubbelvatten, men nya smaker faller mig sällan i smaken. Den ena konstiga konstgjorda smaken efter den andra. Men i bland lyckas de, och mina absoluta favoriter är Ramlösa Granatäpple och Loka Päron. Och den här var riktigt riktigt god!! Kommer absolut köpas hem igen och kanske blir det en ny favorit.

 

Läskande gott!

Läskande gott!

Någon som testa denna?! Vad har ni för favoritsmaker?

 1. Är inte så förtjust i LOKA eller andra bubbelvatten egentligen MEN Bonaqua silvers äpple och även päron smak är sjuuuukt goda och efter ett stenhårt pass på gymmet brukar jag ibland unna mig en flarra 🙂

  Kram Åsa (Smultron)

 2. Den såg spännande ut, måste prova nästa gång 🙂 Min absoluta favourit är Ramlösa Blåbär 🙂 men tycker även jätte mycke om loka hallon/citron 🙂

 3. Hej grannen!

  Älskar oxå Loka, var helt besatt i det när jag var gravid med Isac:-)

  En java nästa vecka passar bra, jag är nämligen hemma och är sjuk så det hade inte gått för mig denna veckan iaf…

  Vi ses och hörs!

  // Kramen Signe 1

 4. Jag hajjar inte hela den här grejen med att tjejer ska ha massor av vatten från affären med konstiga smaker hemma…
  Min bättre hälft är likadan, jag förstår inte varför det ska släpas hem massor av vatten när vi har helt utmärkt vatten i kranen 🙂
  Feedbacken brukar vara; ”men åh, det är ju inte lika gott” 🙂

  /A

 5. Hej! Nu efter många knepiga försök lyckades jag äntligen få en godkänd login! Men nu så! Detta har ju liksom blivit min inspirationssida…
  Fin blogg det blev! Grattis!

 6. Attans. Stod och höll i den idag på stationen men till slut ställde jag tillbaka den. Precis som du brukar jag ofast vara pigg på att testa nya smaker men det är sällan jag gillar dem. Idag vågade jag inte chansa, men nu när jag vet att den är god så får det bli den nästa gång 🙂

 7. det där lät onekligen gott! älskar bubbelvatten!

  min favorit är nog ramlösas skogshallon. det smakar verkligen riktiga skogshallon. gott!

  det var lite omständigt att man måste skaffa login för att kunna kommentera. synd. tycker man har tillräckligt med lösenord och koder i livet att hålla reda på. bara att hoppas att man inte får problem med minnet för då kommer man bli invalid i samhället 😉

 8. svar till idamo: du behöver bara logga in en gång och klicka i ”kom i håg mig” så är du automatiskt inloggad när du går in här!! och behöver inte bry dig om lösen etc 😉

  kram
  Victoria

 9. Min favorit Ramlösa Cactus verkar ha utgått, har inte sett den på länge 🙁
  Så man får väl testa en ny, eller köra på med naturell…

 10. Välkommen hit, kul med en riktigt bra matblogg! 🙂

  Jag älskar Loka Loves Asia – Macau Moon och Jordgubb/chili. Annars är min eviga favorit Ramlösa Skogshallon.

 11. Mina favvo är den nya Loka Päron/krusbär & Caktus (men den verkar ju tyvärr försvunnit) så då är granatäpple en favorit

 12. Hej Victoria!
  hittade hit med hjälp av mina kompisar som älskar din blogg!!och nu har jag oxå fastnat för den.fina bilder och en massa bra tips!
  kram

 13. Jag provade den idag och håller med om att den var riktigt god 🙂 En annan favorit är Bon aquas mineralvatten med päronsmak!

 14. Malmbergs vatten från yngsjö, är det klart godaste vattnet som finns. Lite dyrare än annat vatten med guuuuuud så mycket godare:)

 15. Nu kan du som medlem uppdatera din egen profilsida och lägga upp en bild på dig själv. Du loggar in som vanligt och sedan går du upp till “Min Profil” längst upp i menyfältet och ute till höger. Givetvis är det helt frivilligt men det är en chans för oss alla att lära känna varandra lite bättre.
  Har kan ni också lägga in en länk till era bloggar så att vi hittar till varandras bloggar och hemsidor.

 16. Bacon 😉 Den här profilbilden är till dig kompis! Kan bli några i sommar, varvat med Loka krusbär/päron. Idag ska jag ge mig ut på jakt efter Ahlgrens bilar saltlakrits!!!
  Kram och lycka till i em!

 17. Åh, älskar också bubbelvatten! Fast gillar inga smaksatta… godast är om man köper originalet och pressar i lite citron eller lime 🙂

 18. Tjoho! NU har jag också fått tummen ur och reggat mig! Baaaara för din skull Vickan! 😉

  KUL med ny GOD lokasmak. Måste prova!

 19. Jag älskar bubbelvatten! Har slutat dricka läsk för över ett år sedan och har ersatt ett beroende med ett annat 🙂 Min absoluta favorit e Ramlösa med mangosmak!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..