Smooooothie & fredagsmys

Det här är en galet god smoothie!! Bara så ni vet 😀 Mättar bra och perfekt till frukosten eller mellis.

1 port:
1 dl turkisk yoghurt eller vaniljyoghurt (välj vanilj om ni vill ha det lite sötare, och turkisk om ni föredrar lite syrligare)
1/2 dl vispgrädde (jag tror det är den här som ger den extra goda smaken!! 😉 )
1 dl frysta bär (hallon/blåbär)
ca 1/2 dl mjölk

Mixa allt med en stavmixer och häll upp i ett glas. Drick och njut!!

smo2

sm3

Längtar redan till frukosten i morgon!! 🙂

Just nu pågår fredagsmys för fullt. Olivia har satt i sig kopiösa mängder glass så jag undrar om hon nånsin kommer somna, men förhoppningsvis däckar hon i soffan snart framför tv:n. Micke och jag har bullat upp med skaldjursbuffé som ska avnjutas lite senare framför Idol let´s Dance menar jag 😉 , det kallar jag fredagsmys det!

Äter ni nåt gott i kväll??!

LOADING..