Strålande sol & McLunch

Vilket väder det är!! Snö i såna mängder så man får gräva sig ut genom dörren men solen har strålat och då känns allt bara mysigt tycker jag! Har varit ute och lekt med grannarna i dag och avslutade med en lunch på Mc Donlads där vi fick testa lite kampanjnyheter. Bla ett 18-pack nuggets som Johan slukade utan problem ;) Jag tror att det var menat som ett familje-meal men jag är inte säker ;) Gott var det som vanligt, jag är ju ett stort McD-fan :D

Olivia och bästa Ella åker snöskovel :)

Olivia och bästa Ella åker snöskyffel :)

Efter en dag med massa bus smakde det bra med McDonlads. Fast mest poppis var nog ballongerna..

Efter en dag med massa bus smakade det bra med McDonalds. Fast mest poppis var nog ballongerna..

Nu pustar vi ut i soffan med ostbricka och läskeblask och ska precis hyra film i tv:n (farligt smidigt!!). Lutar åt I love you man, eller District 9, nån som sett någon av dem?

mc3

Ha en skön kväll!!

 1. Sikka små prinsessor!! Här har oxå varit en helt underbar vinterdag. Också varit ute och ”lekt” i snön!

  Vilken god ostbricka!!

 2. Vad härligt det såg ut i snön. Ta inte District 9, konstig film. Inte så värst bra. Men smaken är ju som baken :O)
  Trevlig kväll!!!

 3. Jag har sett båda… I love you man var både rolig och lite smått fjantig men absolut sevärd om man vill skratta lite. District 9 var OK (om man absolut måste kolla film men inte pallar engagera sig typ) men lite tråkig eftersom den är så orealistisk hehe.
  Kram!

 4. Visst är det mysigt med all snö, fast man har inte gjort så mycket mer än att skottat i helgen, man får väl skylla sig själv när man har både hus och stuga ; )

  Ha en skön vecka, det skall jag ha, nu när jag är frisk igen. Skall vara tacksam varje dag jag inte är sjuk, fy f…. vad jobbigt det är att vara sjuk.

  /Kram Anna-Lena

 5. Sicka söta små prinsessor 🙂
  Här har det blivit en hel del skottning, då vi bor mitt ute på landet.
  Gott det så g ut med ostbricka & smidigt att hyra film i tv:n. Vilken blev det? Är nämligen själv sugen på att se district 9, så därför undrar jag vad ni tyckte, om det nu blev den.:-)
  kram & trevlig måndag

 6. Jag betygsätter alla filmer jag ser på filmtipset, och district 9 kan vara en av de sämsta filmer jag sett..men vem vet..ni kanske gillar den 🙂
  I love you, man..var en sisådär halvmåttig film, inte dålig men inte speciellt bra heller..visst fick man sig några skratt här och där men njae..det finns bättre.
  Har du sett The proposal?? ..den föll mig helt i smaken så det är en film jag kan rekommendera 🙂 ..vad ni än såg så hoppas jag att ni gillade den 🙂 ..här såg vi en film vi gärna kunnat vara utan 😛

  Kram

 7. ja igår var det lovely!! har dock ont i armen efter all snöskottning, typiskt att man skulle vara gräsänka just denna helgen…

  busy till veckan?;-) annars tar vi ett glas vin nån kväll istället, låter faktiskt lite trevligare, hihi…

  // kramen grannen

   1. det låter ju perre, lill-lördag och allt;-) vad säger du om ifall jag står för vinet och kommer över till jacobigatan, så tar vi britagatan nästa gång?:-)

 8. Hej!
  Det där ser mumsigt ut!
  Visst är det smidigt med videobutik i tv´n! Vi hyrde Wallander igår…
  Söta små tjejer 🙂
  Kram!

 9. Vilken härlig dag ni verkat ha.
  Vilka är dina favoritostar och vad äter du till (kex, marmelad, frukt…)?
  Kram Erika B

 10. Jagverkar tycka helt tvärtemot alla andra här! District 9 va en av de bästa filmer jag sett och absolut en av förra årets bästa filmer!!! Sjukt spännande, budskapet och storyn va suverän och jag blev väldigt tagen och berörd, långt efter att vi sett filmen.
  Se den!

 11. Jag har sett District 9. Hade inga stora förväntningar på den, men den var super! Den var väldigt ironisk, särskilt i början. Men ironi är ju kul! Den är 100 ggr bättre än många amerikanska filmer, där det handlar om att utomjordingar invarderat jorden, ett gäng människor ska vara hjältar etc etc. Jag blev väldigt tagen och berörd jag också av filmen, precis som kurreburre. Huvudrollsinnehavaren var enormt bra! Den är inte så konstig, se den! :o)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..