Katastrofkväll :(

Fredagsmyset slutade inte alls mysigt. Olivia vaknade redan 21.30 och kunde inte somna om så jag gick och la mig med henne för jag kände mig ändå lite konstig. Och nån timma senare brakade det loss, magsjuka så det visslar om det. Har kräkts precis hela natten och det verkar aldrig ta slut. Magsjuka är det absolut värsta jag vet och jag tycker sååå synd om mig själv 🙂 Vill bara somna och vakna om några dar men jag mår så illa så jag kan inte ens somna. *gnäll gnäll*

Vitpepparn hjälpte inte mig… 🙁

vitp

Vi som skulle gått på fest & bröllopsmässan på slottet i dag och haft min kusin och fästmö på besök från Sthlm. Nu blir det sängen hela helgen lång.. Micke är och köper piggelin åt mig just nu och själv ligger jag i sängen och gråter en skvätt, vilken ynklig sjukling jag är 🙂 Hoppas ni får en skönare helg!!!!

 1. Krya på dig..min son Linus vaknade 01 inatt och kräktes..så har inte sovit en blund och nu kör det i magen och bubblar här också..suck!!
  Vila och drick mkt!
  Kramar på dej din stackare

 2. Hej!

  Stora krya på sig kramar!!!
  Det ÄR synd om dig Viktoria, tror magsjuka är bland det värsta man kan få faktiskt. De kommer så plötsligt och man blir helt lamslagen. Tur att det går relativt fort att tömma sig, sen är de bara l å n g s a m t bygga upp sig.
  Hade själv magsjuka för en månad sedan- smörgåsrån med pytteminilite smör på, blåbärssoppa c sån där yoghurt som är bra för magen blev min föda några dagar. works like a charm!
  Hoppas Micke håller sig kry så han tar hand om dig ordentligt.

  Massa krya på sig!
  //Lina

 3. Hahahaha! Du gör helt rätt i att gråta en skvätt och tycka synd om dig själv. Jag tycker ALLTID synd om mig själv när jag är sjuk. Är lite förkyld nu t.ex. och har unnat mig sjukt mycket pga förkylningen 😛 Lite svårare när man har magsjuka… men när du blivit frisk tycker jag att du ska fira! 😉

  KRYA PÅ DIG!

 4. Usch, magsjuka är det värsta som finns. Hoppas att du snart blir bra igen. Drick vätskeersättning. Krya på dig! /Anna-Karin

 5. Ja, usch och fy! Vi har haft magsjukan hos oss sedan i tisdags kväll. Dock en väldigt lindrig variant. Först barnen med 48 timmars mellanrum och så jag i morse, efter att ha slumrat lite oroligt i soffan hela natten med OS som sällskap!
  Har dock ”bara” spytt en gång kl 6.30, sedan inget mer.

  Nu väntar Patrik på sin tur…
  Krya på er!

 6. Nämen fy sjutton va jobbigt… Stackars dig, vet precis hur du känner dig och man tycker ju sååå synd om sig själv! Kräkas är nog det absolut värsta jag vet också. Den där känslan som bara matar upp allt fast magen är tom… Hu, jag ryser bara jag tänker på de! Hoppas du mår lite bättre framåt eftermiddan/kvällen iaf. Stor krya-på-sig-kram kommer här!!

 7. Usch vad hemskt!! Håller med ovan, avslagen coca cola är kanon. Jag har aldrig provat vitpeppar, men om jag tror att det är på g drickar jag cola o en nubbe renat. Hoppas iaf att det tar död på baseluskerna… Krya på dig!
  Kram

 8. Nä fy!! Stackars dig! Hoppas att du mår lite bättre nu…. Som tur är så brukar det ju gå över rätt fort igen. Krya på dig!
  Kram!

 9. Din stackare, finns inget jobbigare än kräksjuka. Usch och fy, så gråt en skvätt du.
  Kan tänka mig att det var en jobbig natt med tanke på vad gårdagens fredagsmat bestod av:(

  Gick förbi slottet idag och det var mkt folk i rörelse och en och annan limousin….

  Sköt om dig nu! KRAMAR

 10. Jag e imponerad av att du orkar göra ett blogginlägg 🙂 Jag blir alltid helt utslagen när jag får vinterkräksjukan! Det e så himla trist när man måste ställa in inplanerade roliga saker för att man blivit sjuk! Jag o min man fick det när vi va en helg i Sthlm för ett tag sen. Det va ingen hit! Hade betalt flyg o hotell för att umgås med vänner och familj, men låg ist på hotellet o mådde pyton. Vi gick inte utanför dörren på 36 timmar!

  Skönt att du mår bättre igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..