Andra chansen, genrepet!!

Tack för alla gulliga hälsningar, humöret steg mkt riktigt mot kvällen trots allt. Och lagom till Mello var det på topp!! :)

Jag och Linda började med lite barhäng och mat på Scandic Grand (som ligger precis vid Conventum). Drack gott vin och åt hyffsat god hummersoppa men tyvärr drogs betyget ner av den snorkiga killen i baren vi beställde av. Det tog en evighet innan vi fick beställa och när vi frågade om det var lång väntetid i köket (eftersom vi hade en tid att passa) så fick vi svaret ” jaaa det är ju inte direkt Mc Donalds det här förstår ni, vi serverar inte snabbmat”. Så där rök dricksen big time!! Men vi hade ju trevligt ändå 🙂

ac1

ac2

ac11

Sen var det dags för andra chansen genrep och det var jättekul att se! Jag tror Alcazar lätt går vidare till finalen, de var superbra live!! Men sen vet jag inte.. Jag skulle önska att Orsa spelmän gick vidare, men det går ju inte då eftersom de tävlar i Alcazars grupp. Jag tippar i stället på Neo. Oj Neo kan ju inte heller gå vidare då såg jag just. Då tippar jag Pernilla Wahlgren!

Vinnare i går blev Jessica Andersson och Pain of Salvation 🙂 men det var ju bara på låtsas..

Bloggkollegan Henrik Johnsson kör försnacket innan showen drar i gång.

Bloggkollegan Henrik Johnsson kör försnacket innan showen drar i gång.

Conventum arena. Ganska liten arena..

Conventum arena. Ganska liten arena..

Hade jättebra platser! Alldeles lagom nära :)

Hade jättebra platser! Alldeles lagom nära :)

Linda :)

Linda :)

ac4

Pernillas röst var tillbaka där den skulle vara..

Pernillas röst var tillbaka där den skulle vara..

Klart bäst!!!

Klart bäst!!!

Vinnarna för kvällen :)

Vinnarna för kvällen :)

:D

:D

Kul kväll men sen blev det taxi hem direkt, var ju nååågot trött tyvärr 😉
Så, vilka tror ni på i kväll??! Vilka hoppas ni på? Eller vilka hoppades ni på (om ni läser det här efter att andra chansen varit)?
Kram och ha en skön kväll!!!!
 1. Skönt att kvällen blev lyckad trots trötthet, men det är bara att kämpa på och inte ge sig, jag vet jag har gjort det tre gånger 😉

  Har gjort din Chicken Alfredo ikväll, såååå himla god den blev för att inte snacka om din hemmagjorda pesto, TOPPBETYG. Gjorde även din banankaka igår kväll. Är själv lite skepptisk till banankaka, men det tar jag tillbaks, den får med TOPPBETYG. Jag är sååå himla glad att jag hittade din blogg för rätt så länge sedan, dina recept är helt i min smak. Ha en underbar kväll, själv kommer lillkille och jag att mysa själv och till på Melodifestivalen, (maken är på ”rajraj”)

  Kram Anna-Lena

  1. Vad kul att höra!!!! Just chicken Alfredo är en av mina favoriter och jag är så glad att jag fick till det receptet!!! Och den där peston är jättegod att ha i varma mackor tillsammans med ost & skinka om man har lite över..

   Hoppas ni har en mysig myskväll!! 🙂

   kram
   Victoria

 2. Hej hej,

  vad mysigt ni ser ut att ha haft det 🙂
  Jag HOPPAS och TROR på ALCAZAR!!De e grymma, man blir sååå glad av deras låtar och det riktigt spritter i benen ;-). Måste säga att du var supersnygg i håret, lite Marilyn Monroe över dig.

  Ha en härlig kväll//Linda

  1. Jag gillade inte alls Orsa första gången jag hörde dem, men sen jag köpte skivan och har poppat här hemma så växer och växer låten och sätter sig i huvudet. Nu älskar jag den!!

   kram!!

 3. ilka bra bilder du fick till på gårdagen, mina blev mest suddiga. Men tar man med mobilkameran får man skylla sig själv…haha

  Men usch vilken otrevlig bartender, att sådana ska jobba med service är ofattbart….

  Hoppas på Neo och Alcazar här hemma…

  Kram kram

  Ps: Har du klippt av håret? Fint iaf:)

  Ps igen: Vet ju att du också gillar butiken Heaven, du får kika in nu då de byggt ut och det finns såååå mkt fint nu:)

  1. Såg just att Neo OCH Alcazar inte kan gå vidare, knepiga regler med alla dueller.

   Jag var och kikade in på Heaven i dag, jättefint och stort!! Bästa affären i Örebro!

   Tack för hårkomplimangen 🙂 Inte klippt det, brukar ha i extensions i bland 😉

   kram
   Victoria

 4. Kul att det var lyckat igår! Mathias var ju där med kidsen och han tyckte det var sådär…men han är ju ingen schlagerkille heller;-).

  See you soon!

  Kram Sofia

  1. Jag försökte få med mig Micke, men han vägrade 😉 jaaa ses snart, städa i alla hörn nu, jag ska inspektera och ha kameran med mig 😉 Hoppas bloggträffen var lyckad!!

   kram
   victoria

   1. ja visst är tårtfatet ett got to have!!, det var kärlek vid första ögonkastet:-). Det finns på CE, jag såg det i fre när vi var där, så skynda dig dit o shoppa loss, hihi…

    hmm, jag ska tokstäda hela tisdagen, jag kanske t.o.m tar ledigt från jobbet, fniss…
    skämt åsido, har mer ångest över vad jag ska göra för tilltugg, konstigt va??;-).

    Kramen igen!

 5. I kväll verkade svenska folket vilja ha veteranerna tillbaka 🙂
  kul för Jessica & Pernilla men vilken lugn final det blir.. Nästan bara ballader..

  Vad söt du är på bilderna!!

  Kram

 6. Hej Victoria hittade hit via Sofia(grannen). Var ju hos henne på bloggträff i går.
  Fy för snorkig personal som förstör stämmningen.
  Skandic kanske skulle se över vem de ställer bakom disken. Vi blev lika snorkigt bemötta på skandic väst i Örebro förra helgen.
  Kram Lina

 7. pernilla röstade jag på igår. vi testade ditt recept på kladdkaka med dumle i. super god och gick verkligen hem hos karln som inte är så förtjust i sötsaker 😀 den kommer att bakas flera gånger här hemma 😀

 8. Det såg ut som att ni hade det väldigt trevligt! Dock röstade gänget här hemma på alla de som inte gick vidare så vi är nog inte representativa för Sveriges befolkning.
  Men kul är det ju!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..