Grattis vinnare i smörgåstävlingen

Vad mycket goda smörgåstips ni kommit med, tusen tack!! Ni var många som gillade avocado på mackan. Jag ska testa igenom en hel drös, fick så mkt lockande förslag! Kika in ni andra med så får ni massvis med tips.

Men det var bara en som kunde vinna och denna gång tog jag hjälp av Micke som direkt utsåg sin favorit. Vinnare i tvälingen blev: ANKIM. Med detta bidrag:

Ohh, plötsligt kom jag att tänka på när jag var liten och åkte tåget till min älskade mormor för att bo där några dagar, lite då och då. Hon gjorde smörgåsar på sitt eget hembakade bröd som hon bredde smör och ett tunt lager ljus sirap på, mmm vad jag njöt. Det var ju lite så där nästan otillåtet och sånt som jag bara fick hos henne. Tänk, det har jag inte tänkt på på länge, tack!

GRATTIS!!!!

Detta var nämligen Mickes favoritmacka när han var liten!! Själv har jag aldrig ätit sirap på bröd, men nu står det högst upp på att-göra-listan!

Maila mig din adress så kommer checkarna på posten. Märk mailet ”vinst Dinkelruta”.

0

0 reaktioner på “Grattis vinnare i smörgåstävlingen”

 • gyllenetider skriver:

  Haha min pappa brukar ha en klick honung på sitt bröd ibland…. ”för det lilla söta” säger han på bred skånska :) Sirap har jag aldrig heller provat men why not? ;)

 • Ankim skriver:

  Oj, vad överraskad jag blev och så glad! Ska absolut äta en(kanske fler) med smör och sirap på och tänka på mormor!
  Tack!!

 • Biia skriver:

  Grattis vinnaren :)

 • maxiander skriver:

  Grattis!
  Eftersom folk har lite delade meningar om frukost så gjorde vi lite frukostinspiration i morse. ta gärna en titt :) http://www.maxiander.se/

  /alex

 • rouzparast skriver:

  Hahahaha! Vinnarbidraget får mig att tänka på något jag alltid åt som barn (som är jättevanligt till frukost i Iran): hembakat bröd med smör och HONUNG! Sjukt gott det med :-)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen