Söndagsgodis

Sitter och pustar ut med en skål godis efter en lång shoppingdag med mamma! Vi kom hem med så många påsar så jag kan inte med att visa er bild på det :) Men inte hittade jag nån bikini! Ska packa upp och prova allt nu, så kanske det dyker upp några bilder på nyförvärven i morgon. Men allra först ska jag trycka i mig godiset och fylla på med energi. Jag äter inte så ofta godis, jag vet inte om jag förätit mig?! Älskade det förr men numera blir det hellre god choklad än smågodis. Men i dag var jag faktiskt jättesugen!!

godis

Äter ni godis? Äter ni inte godis? Vad har ni för favoritgodis?? Min absoluta favorit är god choklad, men om man bortser från det så älskar jag att ta en salt och en sur godis och äta samtidigt!! Gärna döskallar. Och andra favoriter är finsk lakrits, sura wienergum (de svarta och röda, möjligen de gröna), sura colaflaskor och sura körsbär. Och chokladdoppade russin, mmm!

Ha en mysig kväll och hoppas ni har fått er något gott i helgen, godis eller annat!!

 1. För tillfället äter jag INTE godis. Har insett att jag är sockerberoende, så sen i måndags är det nolltolerans! Sonen godisstrejkar sen nyår, och kan han måste väl för 17 jag kunna? 😉
  Kör lchf och det har verkligen tagit bort sötsuget, just nu vet jag att det är hjärnan som försöker få mig att ta en bit, och håller jag mig bara borta från första biten går det hur bra som helst! (ännu..)

 2. Ja du Vickan! Vi har verkligen olik godissmak! De enda jag skulle kunna tänka mig i din godisskål är den lilla runda bruna chokladen! Allt annat får de att ”knipa” sig i kinderna på mig! Surt å lakrits… Hualigen! 😉

  Ang. ostbrickan så nä, jag tycker inte ens dom var godknäda dom där fyra små ostarna, absolut inte smakrika, fylliga eller så, bara jästa och trista! Blir spännande att höra av du tyckte!

  Kram Linda

 3. Jag är tokig i godis, men försöker just nu hålla igen på den fronten.

  Blandat lösgodis är nog det bästa jag vet om jag får välja, fast jag köper ändå inte lösgodis så här i magsjukesäsongen. Det sägs ju vara en av de största smitthärdarna och jag är mer rädd för att få in magsjuka i huset än jag är godissugen…

 4. OM jag gillar godis, JAAAA, alldeles för mycket. Äter dock bara det på lördagar för jag mår inte bra om jag äter för mycket. Gillar dock det mesta, sega söta, hårda salta mm mm. Skulle nog kunna leva på godis om jag fick ; )

  Hoppas att du får en skön vecka, själv börjar jag få hosta igen. Inte så roligt i och med att jag legat pall i över en vecka för bara ett tag sen. Får verkligen kurera mig i veckan, åker nämnligen på skidsemester på lördag.

  Kram Anna-Lena

 5. Jag älskar godis!Satsar på träningen och äter enbart protein i veckorna men lördagarna är mina ätardagar och då blir det alltid en stor påse lösgodis! Älskar jordnötsrutorna och att bita av botten på en plopp och trycka ner ett geléhallon och äta upp! annars är nougat en absolut favorit 🙂

 6. Ställ fram en godisskål och jag äter allt.. Från början väljer jag det som är ”extra” gott – men sen trycker jag det som finns… Är en riktig godisgris!! (Kämpar för att inte äta godis alls, men får återfall titt som tätt!!) =)

 7. Haha, gjorde exakt samma i helgen, köpte mig en stoooor godispåse på Hemmakväll. Köper sällan smågodis, men har gärna choklad hemma. Men i smågodispåsen ska det vara saaaaaaalt lakrits tack!;)

 8. Du och jag har precis samma smak, den här skålen passar mig. Är annars som du, äter helst choklad men kanske ett par ggr om året får jag ett sådant där ryck och vill bara äta sådant smågodis.

 9. Sitter här precis innan lunch o kollar in din godisskål. Det vattnas i munnen! Äter inte heller smågodis så ofta längre. Som tur är! Men när jag äter ser min skål ut som din. Surt, salt och choklad. Gärna plopp, center, skumbananer m choklad…. Döskallarna är MINA i skålen…det har sambon lärt sig!!:)

 10. Haha, måste säga att du har väldigt bra godissmak! 😀 Älskar SURT och SALT… i alla former och smaker 😉 Har så många favoriter att jag knappt kan rabbla upp några, haha. Är sjukt svag för lösgodis, tyvärr är det min största ”börda” i livet (dvs det som får mig att gå upp i vikt, eftersom att jag konsumerar mycket godis!). Sockerberoende? Javisst!

 11. Precis en sån skål med det som jag gillar..älskar lakrits, mint och sura saker. Bäst är salta lakritsbalkar, turkisk peppar, salta/sura dödskallar…finns mer som är gott men kommer inte på det!!
  Min Micke älskar vingummi och super sura godisar..men inte lakrits..så det får jag ha ifred haha:)
  Ha en trevlig start på veckan!
  kram
  PS. Plopp med lakrits är inte dumt..tryckte i mig ett på tåget hem idag..

 12. Salt lakrits vill jag ha i min godisskål, helst salmiak. Lakrisal packar jag alltid med mej i resväskan när vi reser utomlands annars överlever jag inte…riktigt salmiakgodis hittar man ju inte någon annanstans. De sura bläckfiskarna du har i din skål, gula och gröna, är en favorit när de är ljusbruna och salta. Men jag är besviken över att jag inte hann prova Amigochokladet från Marabou, det hade varit spännande. Har hört mycket positivt om det även om jag inte riktigt kan förstå att den blandningen skulle vara god. Fast Fazer salmiakki provade jag häromdagen och det var faktiskt gott.

 13. Ser ut som att vi har nästan samma smak men jag måste lägga till lite Hallonmumrikar – sen är jag lycklig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..