Vår in the air!!

Jag är egentligen inte alls trött på snön men nu när solen skiner och det känns som våren är på intåg så inser jag hur mkt jag längtar!! I dag satt vi ute en stund på altanen där det är lä och solen värmde sååå skönt! Första kaffet utomhus i år 🙂

ute1

vår lunch ;)

vår lunch ;)

I går blev det långpromenad med Oliven i vagn. Mysigt!!

I går blev det långpromenad med Oliven i vagn. Mysigt!!

 För er som var nyfikna kommer här en bild på lite av nyförvärven till sommargarderoben:

Korallfärgad klänning att ha vid poolen, vit puffärmsklänning från H&M (ynka 99 kr!) redan en favorit, grålila blus och klänning KappAhl (första gången jag köper något till mig där på säkert 10 år!) och grå klänning med volanger Gina tricot.

Korallfärgad klänning att ha vid poolen, vit puffärmsklänning från H&M (ynka 99 kr!) redan en favorit, grålila blus och klänning KappAhl (första gången jag köper något till mig där på säkert 10 år!) och grå klänning med volanger Gina tricot.

Supersköna skor från H&M. 99 kr, finns i alla tänkbara färger.

Supersköna skor från H&M. 99 kr, finns i alla tänkbara färger.

Nu ska jag försöka hitta på något gott med ett paket köttfärs jag har i kylen.. Återkommer med resultatet 🙂

 1. Såg verkligen härligt ut, skicka lite sol till oss i norr också tack =)
  Föresten har du en liten ”Blogg Award” på min blogg….bara något litet men naggande god ;)http://fantasykiwi.blogspot.com
  Kram!

 2. Härlig lunch. =) Kul att få shoppa lite nytt till garderoben. Själv längtar jag till att få shoppa på IKEA helgen om två veckor. Har 20mil till IKEA så det är inget som görs varje dag direkt. =)

 3. Men guuuuuud så mysigt det såg ut!! Det är ju underbart när man får sitta i lä och njuta av vårsolen!!

  Kram

 4. Å, så härligt det ser ut!! Själv sitter jag inne en dag som denna med en sjuk och febrig liten tjej 🙁 Jag ska så snart hon blir frisk njuta så mycket jag bara kan av att vara ute i vårluften innan jag ska börja jobba igen och min föräldraledighet är slut.
  Har en liten fundering. Skulle det inte kunna finnas en ”skriva ut” funktion bredvid alla recept så man slipper skriva ner recepten för hand. Vill inte gärna ta med mig laptopen i köket och knappa med kladdiga händer…Bara ett litet förslag? Hur gör ni andra med recepten, har ni datorn i köket eller kluddar ni ner på en lapp?

  1. Om du markerar texten i hela receptet du vill skriva ut och väljer ”skriv ut” och sen under ”sidintervall” väljer ”markering” så skriver du ut receptet (enbart)!!

   kram och hoppas M kryar på sig snart!!!

 5. Najs lunch..vilken diet är det:)
  Själv åt jag en tacotub till lunch:)
  Ser superhärligt ut och sitter man bara i lä, så kan man passa på att få lite bränna också!! Är så härligt med ljusare dagar och trots kyla så känner man sig piggare!! Ja..KappAhl har faktiskt piffat till sina kläder och kommit med en hel del fräscht! Superfina klänningar du köpt:)
  Själv bli det mammakläder som gäller i sommar, men klänningar kan man ju köpa vilka som!
  Hoppas ni får en härlig resa..vart var det ni skulle?? Minnet är kort.
  Nu ska jag göra ngt med laxfilé och potatismos..får se vad det blir..
  kram igen

 6. Vilka fina kläder 😀 vart ska ni åka någon stanns? frstår att det är till ett varmare land men har inte läst vart ni ska åka 😀

 7. Vad härligt det ser ut.Jättesöta käder du köpt.
  Det var rätt kul sist du visade dina nya oddmolly kläder,för då hade jag precis varit och köpt precis samma till mig själv.
  Vi är också på gång att resa.Sticker imorgon förmiddag och det ska bli så jääääkla skönt med lite sol och värme att jag kan dö.
  Hoppas ni får en underbart härlig semester:)

 8. Vilka snygga plagg!, ser att du som jag gillar grått:-)
  KappAhl har verklige hottat upp sig och har en hel del snyggt!
  Hittade ett par görsöta jeansleggings åt Alida där *tipsar*
  kram

 9. Jag blir så avundsjuk på er som kan köpa snygga och billiga skor 🙂 Här är en med kanoter!

  Klänningarna var ju ljuvliga, mysiga och behagliga färger 🙂

 10. Tackar för hjälpen med utskriften av recept.Nu slipper man få ut en hel radänga vart enda gång man vill skriva ut något gott:)

 11. Älskar våren! Ser verkligen härligt ut med utefika!!

  Hade en kollega som hade shoppat snyggt på Kappahl. FÅr nog ta mig en titt…;) Älskar korallfärgen! Kommer bli snyggt vid poolen!!

 12. Åhhhh hur härligt såg inte det där ut:) Och snart kommer du vara brun som en pepparkaka också efter semester, plats i resväskan kanske? haha

  Jag har faktiskt också köpt just den klänningen/tunikan från Kappahl med banden i ärmarna, fast jag körde på en svart.Är det den ljuslila (eller vad man ska kalla färgen) som du har, fanns väll en vit också? Eller minns jag fel kanske… Har inte heller handlar där på år och dagar men blev förvånad över en hel del fina tunikor som fanns där.

  Kram Kram

   1. Vita klänningen med puffärm måste jag bara ha!! men jag hittar den inte var i butik och har letat på nätet, vilken butik hittade du den i? vilken avdelning på H&M

 13. Hej Victoria! Har jag äntligen tagit mig i kragen och blivit medlem så jag kan kommentera 🙂 Kommer ihåg att du för ett tag sedan skrev om ”hotchocspoons” och många undrade vart dom fanns att köpa. Om du dvs inte bor i en av städerna du nämde finns dom att köpa här: http://www.chocolatecompany.nl/order.html. Kramis!

 14. Vilken smaskig lunch!!! 🙂
  Visst är det härligt med vår! lite mindre snö bara så hade vädret varit perfekt!

 15. Ser ju inte alls härligt ut… 😉
  Måste ta fram en av våra stolar ur förrådet så jag me kan sätta mig och ta en kaffe i vårsolen 😀
  Hade med mig lite kaffe till vår picnic i parken igår när vi lekte och åkte stjärtlapp! Det var NICE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..