Nya planer och goda biffar

Det blir inte Club Sandwich till middag, vi har bytt planer. I stället blir det en av våra absoluta favoriter, någon som kan gissa? Hint, det blir vitt vin till ;)

Lunchen blev goooda biffar med grön fyllning. Jag gör ofta köttfärsbiffar med någon fyllning på vad som finns hemma. I dag blev det philadelphia ost med färsk basilika som jag körde med stavmixer. Salta och peppra nötfärs, forma till biffar/stora köttbullar och fyll med philadelphiasmeten. Stek runt om i smör i en panna och häll på ett par dl grädde (eller creme fraiche) och en köttbuljongtärning. Låt biffarna puttra i såsen tills de är genomstekta. Servera med tex pressad potatis och en god sallad.

biff1

biff2

I går var jag över på tjejkväll hos Sofia, kör ju desperate houswewiveskvällar med granntjejejerna ni vet?! Jättetrevligt och goda snittar! Glömde tyvärr kameran så jag har bara en bild före, men Sofia fotade så det kommer nog mer bilder på hennes blogg.

På väg till dh-kvällen, med nya blusen från Kapp Ahl på :)

På väg till dh-kvällen, med nya blusen från Kapp Ahl på :)

I kväll blir det naturgodis till Grey´s, älskar tisdags- och onsdagskvällar just nu när favvo-serierna går! Men först favoritmiddagen som sagt.. 😉

LOADING..