Favorityoggi!

Ska passa på att packa nu medan Oliven är på dagis, det gick inge vidare i går när hon var hemma. Allt som packades ner flög upp igen för hon skulle absolut ha resväskan som båt 🙂

packa

Den lilla busen lyckades även vakna redan mitt i Grey´s i går så jag var tvungen att sitta hos henne och missade det!! Typiskt!! 🙁  Någon som vet om man kan se det på nätet någonstans eller när reprisen går?

Innan jag sätter i gång och packar ska jag njuta av min favorityoggi som jag sprang på på Klippet i går. Det är inte ofta jag hittar den här, det ska vara denna storlek (ett måste) och helst denna smak (fast skogsbär är inte så tokig heller) och den ska absolut ätas direkt ur burken med en stor sked. Visst spelar storlek och förpackning roll på smaken??!! Likadant med Coca cola som smakar allra allra bäst i de där små snirkliga flaskorna med vit text på. Eller hur?? 🙂

500 g burk, klart godast!!!

5 dl burk, klart godast!!!

 1. Vart ska ni resa? Har missat det. Vad underbart 🙂
  Lite avis är man ju…

  Ja, kanske inte tycker städa är det roligaste.. Men för mig är det lite vardagslyx när det är städat, tulpanerna på bordet & ljusen tända..
  Känns ingen mening att ha tulpanerna på bordet & ljusen tända när det ser ut som ett slagfält för övrigt 😉

  Ang Coca Cola kan jag bara hålla med. Finns bara en Coca!
  Var på Coca Cola fabriken i Atlanta för 2 år sedan. Där fick man prova alla smaker som finns i hela värden. Mådde ganska illa kan jag säga 🙂
  I vår butik här i byn har dom importerar de värsta smakerna från USA: Cherry & Vanilla!!
  Nä, ska det vara så ska de vara på riktigt 🙂

  Kram!

  1. Vanilla är ryyyysligt äcklig!! men Cherrycoke gillar jag 🙂 Hittar det så sällan, men brukar göra en DRINK på körsbärsvin + cola på sommaren, hur gott som helst 🙂

   Åker till Gran canaria!!! weeeeee 🙂

   kram på dig!
   (och visst är det finare med tulpaner utan stök, men jag ser inte stöket lika klart som Micke, haha)

 2. Jag KAN knappt dricka cola ur burk, tycker det smakar metalliskt, alldeles för mycket kolsyra (blir tårögd) plus att det känns som om burken som man sätter mot läpparna är smutsig. Nej flaska är absolut godast.

  Jag kan även tycka att en choklad som är god och sedan smälts inte är lika god längre. Vilken bara är något jag fått för mig antar jag eftersom smaken måste va väldigt lika. Men jag tycker inte det är lika gott!

 3. hon är fööör skön olivia!!:-)) riktig sötnos!!

  åhh vad avis ja är på er resa, suck;-)

  ha en fab dag i väntan på att ni åker!!:-)

  //kram grannen

 4. Å vad roligt att packa. Förberedelsen och väntan på att få åka är nästan den bästa tiden, just för att man har allt framför sig. Fina klänningar du köpt. Den korallfärgade vart har du köpt den? Kändes vekligen perfekt att ha vid poolen. Hoppas ni får en underbar semester. Kraaam!!

  1. Den är från Gina Tricot- finns i alla möjliga färger, och randigt, leopard etc.

   ja förberedelserna är halva grejen, det och att strosa på Arlanda innan resan 🙂

   kram!

 5. Vilken snygg resväska!! Måste va svårt att bli arg på en sådan liten sötis!!!:)

  Tror greys anatomi brukar gå i repris på helgen någongång. lör el sön eftermiddag…

 6. Cola smakar bäst ur flaska, möjligtvis kan jag sträcka mig till 33-burk men det är knappt. 🙂

  Hon ser ju för rar ut lilla Olivia 😀

 7. Oj, den har jag inte sett på väldigt länge! 😮 Tack för påminnelsen… verkligen sjukt god yoggi. Måste hålla ögonen öppna nu 🙂

 8. Yoggi citron i den stora burken fick jag alltid ta med mej på skolutflykter kommer jag ihåg. Har faktiskt inte sett att den kommit tillbaka, har saknat den ett bra tag. Ska skicka bud med maken till hans helgshopping i morgon.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..