Middag på Grand och Killer Queen på Conventum

I går kväll var vi och såg Killer Queen som hade sin sista show i Sverige här på Conventum i Örebro. Vi hade vunnit biljetterna så det var inte för att vi är galna i Queen, som de flesta andra i publiken. Vilket drag!! Folk var helt galna och stod upp, dansade, klappade, sjöng med som om det vore Queen själva som stod på scen. Och det kunde man nästan trott så bra som de var, ruggigt likt!!

Innan showen körde vi lite barhäng på Scandic Grand Hotell (som ligger brevid Conventum) och åt en bit mat. Ceasarsallad till Micke, Surf ´n Turf till mig. Oxfilén i min rätt var jättegod! Men hummer blev jag riktigt besviken på, seg och smaklös 🙁 Men nu vet jag det och slipper gå och sukta efter den där rätten som jag gjort sen jag var där sist 🙂

gran1

gran2

gran3

gran4

gran5

gran6

gran7

gran8

Jättemysig kväll! Åkte dock hem direkt efter showen och la oss och sov, det gäller ju att passa på när man har barnvakt och får soooooova ostört en hel natt. Var som en ny människa i dag!!! 🙂

 1. Lät som om ni hade en kanonkväll! Fina kort på er oxå! Ja, vi ska ju til conventum på tisdag you know, så det blir nog en liten drink på Grand innan för oss med, ska dit med ett par vänner. Hoppas NI får det trevligt oxå på DH-kvällen, men det vet jag ju att ni får!!:-) Vi ses och hörs! Kram grannen

 2. Hej!

  Tyckte jag såg er på jobbet idag, är ju på barnavd, så jag tror jag skymta er i rulltrappan, men sen såg jag inte er, hade lite span på några, som jag trodde hade tagit nått. Vi har så jäkla mycket snattare.
  Verkar som ni hade en riktig hel kväll, vi var på Champions of rock, det var också superbra. Det var trerätters innan, som var helt okey.
  Vi kanske ses nästa gång på jobbet! Hälsa Micke! Kram Carla

  1. Hej!!! Tyckte jag såg dig gå förbi när jag stod i kassan faktiskt men när jag hade betalat var du puts väck, du kanske jagade snattare 😉
   Kram och Micke hälsar tillbaka!

 3. Hej!
  Vilken kul kväll ni haft.. :o) Och sångaren ser faktiskt ut som Freddie Mercury….. :o)
  Vilken fin tunika/klänning du har på dig, ääälskar färgen. Var har du köpt den?
  Kramiz

 4. Hej! Tycker din blogg är jätte trevlig, har provat flera av dina recept och de är jätte bra/goda. Skall testa ”nästan pajen” i veckan. Måste fråga om tunika blusen i jeanstyg som du har på dig på en bild från bloggen 24/3, om den är ny och var du köpt den i så fall, jätte snygg. Kram Helena

  1. Tack vad kul att höra!!!
   Ang jeanstunikan så är den från H&M men dessvärre inte ny utan har säkert 3 år på nacken. Mitt favoritplagg som alltid funkar när inget annat gör det!! 🙂

   Kram
   Victoria

 5. Hej Victoria! Tack för en bra blogg och goda recept! 🙂 Har du inget gott recept på en smarrig tårta som jag kan baka ha och bjuda på till min födelsedag på torsdag? 🙂

  Kramar!

 6. Hej! Vad mysigt och gå ut en liten kväll för er själva 🙂 Jag har en liten fråga ang. ditt italienska bjudbröd. Jag har bara sett det inlägget från 29 dec 2007 och där finns det en länk att trycka på under bilden för att komma till receptet men då kommer jag bara till ditt senaste inlägg :/ Vet du vad jag gör för fel? 🙂 Tack på förhand 🙂 Kram linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..