Rice & Odd Molly

Vi var ju till Jacobssons möbler i helgen och visst hittade jag lite vårnytt som jag var ute efter! Bla dessa smaskiga glas/koppar och en stor skål med lock i korall från Rice. (Känns kopparna bekanta Sofia??! ;) )

ricenytt

Dessutom klickade jag hem lite nytt från Odd Molly på nätet (hittade ett erbjudande och fick 50 % rabatt på ett plagg om man köpte två) som redan kommit. Undarbara!!! Är sååå nöjd. 😀 *trallalallllaaaa*

odds

Visst blir man GLAD av lite shopping??!!! 😀

 1. Vilka fina muggar och skål och vilka härliga färger!! Vill oxå ha!! Och vilka superfina plagg från Odd Molly!! Klart man blir glad av shopping!!! KRAM och Glad påsk!!

 2. Ojojojoj, hejsan svejsan! Vilken site var det med OM-erbjudandet om man får fråga?

  Finfina muggar, got the same 😉

  Btw … vet inte om du hört det från någon annan men jag har väldiga problem med min inloggning.. Säg att jag loggar in var tredje dag – VARJE gång får jag att lösenordet är felaktigt, fast jag tom har kopierat in det och sen får jag nytt skickat till mig.. Samma visa varje gång 🙁
  Vet inte om det är fler som har rapporterat samma problem, kanske var bra för er att veta 🙂

  kram kram

  1. hejsan. läste att du hade problem med att logga in. jag har precis samma fel med lösenordet. trevlig dag

 3. Hej! Är hemma med en sjuk Fille, så då har man ju chans att kolla lite på recept, har kommit in i sluta med pasta,ris och sånt…:)
  Så fina muggar, älskar Rice! Svärföräldrarna bor i odensbacken, så det blir ju en sväng in till Jacobsons då och då, men nu var det ett tag sen, men ser ju direkt att man måste dit och kolla in vårnyheterna, älskar även dera sortiment på bruka och Lexington!
  Fina kläder från OM!
  Ha en skön dag, ska nog baka nått men vet inte riktigt vad!
  Kram Kram

 4. Härliga muggar och superfina OM kläder!! Ville bara tipsa om en enkel vardagskaka som jag precis testat..har sett receptet lite här och var!!
  Silvia kaka
  2 ägg
  2 dl socker
  2 dl mjöl
  2 tsk bakpulver
  1 dl vatten
  Vispa samman ägg och socker riktigt fluffigt. Vänd i bakpulver, mjöl och sist vattnet. Häll i en smord och bröad rund form med löstagbar kant. Grädda gyllene mitt i ugnen 30 minuter i 175*. Lossa kanten och låt svalna.
  Topping:
  75 g smör
  1 dl socker
  2 tsk vaniljsocker
  1 gula
  Rör samman i en gryta och låt sjuda ihop så det tjocknar lite. Låt svalna. Bred över den kalla kakan och ströa den med cocos. Kan frysas!
  Barnen fick denna till mellis idag, får ju smaska lite extra på påsklovet!
  Vad lagar du för gott till middag idag?? Här blir det klassikern fläsk med löksås som barnen beställt!! Gjorde en riktigt god oxstek igår som fick koka i bla röttvin..mannen o barnen sa det var det godaste de ätit:)
  Ha en härlig påskvecka!! Kram Birgitta i Hörby, Skåne

 5. Hej igen, nu ska jag göra din kyckling, den som hette gudagod sås! Hade massa kyckling i frysen, om man skippar riset och gör en god sallad till så borde det väl passa LCHF-dieten?
  Kram kram!

 6. hello!!
  underbart med grannar med bra smak (dvs samma smak som mig, hihi) så man känner sig som hemma när man fikar hos varann;-) muggarna är ju så bedårande, jag blev kär direkt!!:-)

  btw, odd molly-tunikan är bara att returnera tyvärr, den skulle ha passat till julia när hon var 5…typ!! så trist, suck!:-(

  ha så kul ikväll så ses vi!:-)

  // kram brita…

 7. Hej!!
  Ååååhhhhh ja:, kopparna är så fina. Har dem också och längtar tills jag får använda dem på en mysig fika ute i vårvädret:)! dessutom är jag och tydligen många med mig väldigt nyfiken på vart du köpte kläderna…. vill du dela med dig? ;)!!
  Kram Sofia

 8. Hej!! Måste bara säga att du är min favvo bloggare just nu, följer dig varje dag.Laxrecepten är helt underbart goda.

 9. Jag köpte också en odd molly blus idag. Men jag kan gärna tänka mig att köpa mer. Vart fanns erbjudandet? 🙂

 10. Hej! Vilken fin och inspirerande blogg du har och vad fin du är. Läser den näst intill varje dag. Tänker försöka med din cheesecake och browniekaka här till påsk. Jag undrar var du har köpt Odd Molly kläderna. Har försökt att hitta någonstans att köpa dem på nätet, men ej lyckats. Jag bor en bit ut på landet och har svårt att komma till affärer som säljer dem, så jag hoppas att du har möjlighet att lägga in en länk till internet sidan.
  Kram Camilla

 11. Hej på er!! Jag beställde mina odd Molly kläder på http://www.ajabajakids.com/ . De har massor ur sortimentet och förra veckan hade de även erbjudandet med 50% på ett plagg vid köp av två (tror inte det gäller längre tyvärr). Kika in där så hittar ni massa fint!!

  KRAM Victoria

 12. Så fina muggar, riktigt vårliga, härliga färger! Vill passa på att tacka för vinstcheckarna på Dinkelrutor jag vann hos dej, som kom i brevlådan häromdagen. Rutorna var verkligen goda och mättande, perfekt frukostbröd när man inte bakat själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..