Ölnytt på systemet

Det var ju som vanligt i princip omöjligt att få tag i påsköl på systemet. Renrakat på hyllorna, till Mickes stora besvikelse. Själv dricker jag inte öl alls, men Micke är en riktig ölfantast. Häromdagen köpte jag dock ett gäng marsnyheter från ölhyllorna (ale, mörka öl ska det vara) och överraskade med. Han blev lika glad som jag blir för blommor 🙂 . Alla har vi våra passioner, hehe.

olsorter

 I sällsynta fall en riktigt het sommardag kan jag faktiskt tycka en stor stark är gott och svalkande. Men max en 🙂 .

Dricker ni öl? Och vad har ni isåfall för favoriter??

 1. Gulligt att överraska förstår att han blev glad. Själv dricker jag bara öl, ibland vin till maten men oftast vitt, rött stiger mig ååt huvet så det vill jag inte….men min favorrit öl är Staropramen ett tjeckiskt öl, finns mörkt och ljust båda lika goda.

 2. ÖL, ja kanske en eller två på sommaren eller på afterworken.
  Annars dricker vi nog bara vin och skumpa i det här hushållet. Försöker hålla oss från starksprit i veckorna:) haha, skämt och sido. Du får nog be micke börja dricka lite mer vin. Jag har minsan sett att det står ett vinglas och ett ölglas på era middagsbilder ibland?

  Ha en fortsatt god påsk!
  /Alex
  http://www.maxiander.se

  1. Hehe japp, öl till Micke, vin till mig 🙂 Fast han dricker faktiskt vin i bland han med 😉

   I kväll blir det middag på slottet här i Örebro. Ha en trevlig påskafton!!
   kram V

 3. Oja! Jag älskar öl! Gillar tjeckiskt öl typ alla sorterna, Maredsous är god, Spendrups nyhet Pistonhead är fin, Newcastle brown, en varm sommardag kan en isklall Lapin Kulta slinka ner mfl mfl…men min favorit bland alla favoriter är nog ändå Murphys irish red, tyvärr har jag då bara lyckas få tag i den på puben (ser nu att det är beställningsvara på systemet). Tja öl är gott =)

 4. Jag älskar oxå öl. Är faktisk nästan det enda alkoholhaltiga som jag dricker. Har aldrig gillar vin tex.

  Kram kram från en ny läsare 🙂

 5. Jag dricker sånt som har snygga etiketter, det är väl utsidan som räknas va? ;)Öl kan vara gott ibland, men jag håller med om att det är som godast en varm sommardag! Glad påsk!

 6. M älskar oxå öl, hmmm manligt fenomen?;-)
  Jag är en drinklover, mojitos, muuums!!:-)
  Hoppas kvällen var trevlig! //Kram grannen som ställer ut utemöblerna imorrn, som iofs aldrig kom in;-)

 7. Hej hej

  Glad påsk till dig och familjen, så trevligt med middag på slottet. Jag gillar drinkar och vin, men Niklas gillar öl! Gjorde dina cupcakes idag, de blev så goooda, så fluffiga och frostingen blev supergod. Just nu letar jag efter en komplett tre rättersmiddag. Får fint besök till helgen, som gillar fin mat, så man vill gärna göra nått bra. Blir glad för alla tips! Kram kram

 8. Nja, jag är lite delad i mina åsikter om öl… de sorterna som är söta och som enligt maken inte smakar som öl ska, de gillar jag. T.ex veteöl, Miller eller Red stripe kan jag tycka smakar bra. Eller en Tiger, även om den smakar som bäst när man är på plats i Thailand…

 9. Dricker gärna ”goa” ölsorter. Favoriter är Dugges och Oppigården. Ett tips är att INTE vara ute i sista stund när det gäller helgöl. Var på bolaget förra helgen och köpte påsk/våröl. Smaskens!!

 10. Jag är som du, brukar nog dricka i snitt en öl per år… och då ska det vara en het sommardag. Men då kan jag å andra sidan tycka att det är jättegott! 🙂 Och du… vilka underbara gummistövlar du har köpt!

 11. Jag älskar corona med lime i!! Den är så ljus som ngn öl kan vara!!
  Vad sugen jag blev på det nu bara för det ;).

  Hoppas påsken varit bra!!
  Kram

 12. Jag dricker öl varma sommardagar, och utomlands! Älskar Chang i Thailand! Hemma gillar jag mest Carlsberg, Mariestad eller annan icke fruktig öl. KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..